Adrian Thiess, omul care va fi naș la nunta lui Laurențiu Reghecamf cu Corina Bilcon rupe tăcerea! Mesaj ferm pentru Anamaria Prodan

14 oct. 2021
Adrian Thiess, omul care va fi naș la nunta lui Laurențiu Reghecamf cu Corina Bilcon rupe tăcerea! Mesaj ferm pentru Anamaria Prodan
Adrian Thiess și Anamaria Prodan

Deja telenovela divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamf cu Corina Bilcon în rol principal se tranformă într-o tragi-comedie. În fiecare zi apar noi declarații contradictorii din partea celebrei impresare, care pare că într-adevăr traversează o perioadă foarte dificilă și nu este în apele ei.

La scurt timp după ce a apărut în presă informația că Laurențiu Reghecamf divorțează și că iubita lui, Corina Bilcon este însărcinată, lucrurile s-am amplificat. S-a ajuns la discuțiile despre nuntă și cine le va fi naș. Astfel s-a ajuns la celebrul om de afaceri, influent și în zona politică, Adrian Thiess.

Acesta l-a ajutat și pe Traian Băsescu să ajungă președinte al României și i-a coordonat și campania electorală a lui Sorin Oprescu în trecut. El este prieten apropiat cu Laurențiu Reghecamf de 20 de ani și se pare că va fi naș la nunta care se anunță. Anamaria Prodan a abordat și ea acest subiect și a spus că totul este o glumă

„Noi, prietenii, facem glume pe tema asta. Adi a glumit. Adi Thiess a vorbit ieri cu mine și mi-a spus, asta este zero barat, nu există așa ceva. Este prietenul nostru, nu poate să facă greșeli de genul ăsta. Noi ne distrăm și eu, în orice situație ar fi, și peste 20 de ani, bătrână în baston, tot o să mă distrez pe situația asta”, a spus impresara la PRO TV.

Adrian Thiess o pune la zid elegant pe Anamaria Prodan

Adrian Thiess a fost nemulțumit de această declarație și a simțit nevoia să intervină pentru a lămuri lucrurile odată pentru totdeauna. El neagă cele spuse de prietena lui și insistă pe ideea că nu dorește să se amestece în acest scandal.

”Eu nu cred că Ana și-ar fi permis să interpreteze vorbele mele într-un astfel de mod! Mai ales că ea știe, iar eu chiar am declarat public faptul că sunt prieten și cu ea, și cu Laurențiu. Îmi permit să cred că orice eveniment ar avea ei de străbătut în viața aceasta, voi fi considerat în continuare prietenul lor. Revenind, Ana a transmis în mod eronat o informație, cel mai probabil legată de altceva.

Ori interlocutorul ei a înțeles greșit. Pot să spun doar că, fiind prietenul amândurora, scandalul creat în presă în jurul situației lor este pentru mine un zero barat”, a spus Adrian Thiess, pentru cancan.ro.

Conform surselor ShowBlitz.ro, omul de afaceri știe demult despre relația lui Laurențiu Reghecamf și o cunoaște și pe Corina Bilcon. Acesta a fost de acord să-i cunune în cazul în care într-adevăr vor face și nuntă. Un lucru este cert: ea este însărcinată, iar antrenorul de la CSU Craiova nu mai acceptă să rămână căsătorit cu Anamaria Prodan.