Adriana Trandafir de la Asia Express a murit chiar de ziua ei, dar un miracol a readus-o la viață. Tragedia imensă prin care a trecut celebra acttriță

16 nov. 2021
Adriana Trandafir de la Asia Express a murit chiar de ziua ei, dar un miracol a readus-o la viață. Tragedia imensă prin care a trecut celebra acttriță
Maria Speranța și mama ei, celebra actriță Adriana Trandafir

Adriana Trandafir a făcut echipă cu fiica ei, Maria Speranța, la Asia Express și cu toate că erau cotate cu șanse minime, acestea au ajuns până aproape de finalul competiției. Ele au fost eliminate din concurs marți seara, chiar înainte de ultima etapă a reality show-ului, care se va desfășura în Israel.

Finala Asia Express va avea loc pe 29 noiembrie, așa că practic Adriana Trandafir și Maria Speranța au părăsit emisiunea cu doar două săptămâni înainte de marea finală, care conform mai multor surse media va avea loc între Mihai și Elwira Petre și Emi și Cuza de la Noaptea Târziu.

În prezent, în competiție mai sunt și surorile Lidia și Estera Buble, dar și soții Eliza și Cosmin Natanticu. Plecarea Adrianei Trandafir și a Mariei Speranța de la Antena 1 i-a întristat pe fani, care au avut numai cuvinte de laudă la adresa celor două. Și marea actriță a vorbit foarte frumos despre toți colegii ei înainte să-și ia rămas bun de la Asia Express.

Optimistă și veselă acum, puțini știu că Adriana Trandafir a trecut printr-i imensă tragedie în urmă cu mai mulți ani. E a dezvăluit chiar în cadrul show-ului că a murit de ziua ei și că a fost readusă la viață de o doctoriță, după ce ea se afla în moarte clinică.

Adriana Trandafir a murit și a înviat chiar de ziua ei

„Într-un an, de ziua mea, am avut o moarte clinică. A fost un moment foarte greu. M-am desprins din mine și am văzut tot ce s-a întâmplat, dar toți avem un înger păzitor și era de gardă o doamnă doctor, doamna doctor Petre, care a spus «e moartă», m-a declarat moartă și s-a uitat pe fișe și a spus «astăzi e ziua ei, nu poate să moară fata asta» și atunci a făcut tot posibilul din lume, pentru că am văzut ce a făcut pentru mine, după ceva timp, m-au readus la viață”, a povestit Adriana Trandafir într-una din edițiile Asia Express.

Actrița a suferit enorm pentru că timp de mulți ani nu a avut voie să-și vadă primul copil. Aceasta a divorțat de soțul ei și era convinsă că va primi custodia micuțului, care avea doar 7 ani, dar nu a fost așa. Iar lovitura a fost una imensă. Ani mai târziu ea s-a recăsătorit și la 45 de ani a născut-o pe Maria Speranța, care i-a mai alinat suferința.

Cea mai mare dramă din viața Adrianei Trandafir

“Multă vreme Adriana nu a putut vorbi cu copilul ei. Judecătorul, care de cele mai multe ori încredințează un copil mamei, în cazul ei a considerat că trebuie să facă o excepție și asta pe motiv că este actriță și nu poate avea grijă singură de micuț. Vă daţi seama ce furtuni s-au iscat în sufletul ei. Mai sunt vedete care au astfel de probleme. Însă timpul le-a rezolvat pe toate, pentru că fiul ei şi-a dat seama că mama lui nu a greşit cu nimic şi şi-a dorit să o cunoască, să fie aproape de ea. Şi momentul acela a fost foarte impresionant”, a povestit o sursă din anturajul Adrianei Trandafir pentru Click

Între timp lucrurile s-au așezat. Fiul ei, Ștefan Bogrea a devenit avocat și a reluat relația cu mama lui. Mai mult decât atât are o relație foarte frumoasă de prietenie și cu sora lui, Maria Speranța. Cei doi se întâlnesc cât pot de des. Ea studiază în Olanda, așa că în ultima perioadă au avut mult timp conexiuni online.

Emisiunea Asia Express le-a apropiat mult pe cele două, mamă și fiică și se bucură că au acceptat această provocare grea, dar foarte frumoasă.