Afacerea secretă a lui Laurențiu Reghecamf. Nimeni nu a știut de ea, dar îi produce sume enorme. Ce rol are Corina Caciuc

11 dec. 2021
Afacerea secretă a lui Laurențiu Reghecamf. Nimeni nu a știut de ea, dar îi produce sume enorme. Ce rol are Corina Caciuc
Laurențiu Reghecamf și Corina Bilcon

Chiar dacă Anamaria Prodan spera să-l lase pe Laurențiu Reghecamf fără nimic, se pare că antrenorul de la CSU Craiova a avut grijă să și investească în business în ultimii zece ani. El a câștigat sume mari de bani din contractele de antrenor pe care le-a avut la arabi, dar și din cele de imagine. 

Pe lângă acest lucru, Laurențiu Reghecamf a investit și într-o fermă de animale la Snagov. Puțini știu despre această afaceri a lui care la început a fost doar o nevoie personală. Mai exact, pentru că nu avea analizele foarte bine și se îngrășase destul de mult, a decis să mănânce sănătos, pe modelul Gigi Becali.

Așa că și-a cumpărat animale, cu gândul să știe ce mănâncă. Și pas cu pas totul a devenit un business. Ferma s-a extins, a apărut și un abator și acum are peste 1000 de capete acolo. Mama lui se ocupă și ea de locul respectiv și după cum spune Reghe, o ajută să rămână activă.

Afacera lui Reghe, despre care nimeni nu știa

„Am făcut ferma, am început să fac pentru mine. Mă îngrășasem foarte mult, ajunsesem pe la 94 – 95 de kilograme. Am făcut niște analize în Abu Dhabi, antrenam atunci acolo, și mi s-a spus că mănânc foarte multă carne și multe lucruri care nu-mi fac bine.

Am început să fac ferma asta cu gândul că vreau să mănânc ceva sănătos, ceva de la mine. Am început cu câteva găini, vaci, porci, oi, așa, de fun și am ajuns acum să am în jur de o mie de animale, poate mai mult. E o fermă foarte mare, e și un abator”, a spus Laurențiu Reghecampf pentru podcastul „Fiță cu Adiță” de pe youtube.

Antrenorul a vorbit și despre dramele din viața sa. Cele mai grele momentele le-au reprezentat moartea tatălui, dar și a fetiței sale care s-a născut cu o malformație la inimă și a decedat atunci când avea doar un an si doua luni. Acum mama lui trece prin momente delicate. Are cancer și face chimioterapie, dar speră să se facă bine.

Și Corina Caciuc are un business foarte profitabil

„Mama are acum cancer, face chimioterapie, sper să se facă bine și să fie totul ok. Petrece majoritatea timpului acolo, deci are activitate și asta o ajută foarte mult”.  a mai spus antrenorul Universității Craiova.

”Sunt anumite momente pe care le-aș șterge, dar fac parte din viața mea. Până nu ai parte de lucruri grele, nu le poți vedea pe cele frumoase.

Moartea tatălui meu a fost un șoc, a fost a doua înmormântare la care am participat după cea a fetiței mele. Fetița mea a murit la un an și două luni, inima ei nu se formase normal. Ne-am dat seama la șase luni, obosea când mânca și a avut o pneumonie care n-a putut fi tratată”, a conchis Reghecamf.

Pe de altă parte și iubita lui, Corina Caciuc are afaceri, dar conform surselor media, ridicate tot din banii antrenorului. Aceasta are un salon de lux de cosmetică și o firmă de comerț exterior, unde este partener și Luca Reghecamf.