Afacerile secrete ale lui Alexandre Eram, soțul Andreei Esca. Ce super brand-uri deține. Unele se găsesc în multe mall-uri

17 oct. 2021
Afacerile secrete ale lui Alexandre Eram, soțul Andreei Esca. Ce super brand-uri deține. Unele se găsesc în multe mall-uri
Andreea Esca, Aris Melkior și Alexandre Eram. Sursa foto: Instagram

Alexandre Eram și Andreea Esca sunt căsătoriți de mai bine de 20 de ani și au împreună doi copii. Dacă Alexia Eram este cunoscută deja publicului, Aris Melkior preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. Cuplul are de asemenea mai multe afaceri și în acestea sunt implicate și copiii celor doi.

Dacă nu ați recunoscut deja despre ce afacere este vorba, un indiciu este numele mezinului familiei, Aris Melkior. Mai exact, Melkior este compania de cosmetice de lux deținută de Alexandre Eram, care a ajuns un brand apreciat pe piața românească. El a fondat în urmă cu 24 de ani compania Sonya Mod S.A., companie ce deține brandul Melkior, împreună cu economistul francez Jeanmet Peralta Eric Bernard.

Magazinele se găsesc în toată țara și comercializează produse cosmetice, precum farduri, rujuri, fonduri de ten, mascara, ojă, vopsea de păr și multe altele. În plus, afacerea s-a tot extins prin deschiderea, sub același brand, a două școli de machiaj și de manichiură.

Alexia Eram implicată în afacerea Melkior

De asemenea, fiica lui Alexandre și Andreei Esca, Alexia Eram, este implicată în afacerea familiei. Sub numele ei a fost lansat un ruj, care costă aproximativ 50 de lei. Este un produs lichid mat, foarte rezistent și de care ea este foarte mândră.

„Alexia a ales textura, culoarea, parfumul, modelul, ambalajul, designul, totul … Așa a apărut Matte Liquid Lipstick Alexia – un ruj lichid mat foarte rezistent, care nu migrează, care nu usucă buzele, care are o formulă excelentă”, a spus unul din oficialii companiei, imediat ce a fost lansat celebrul ruj, în urmă cu aproximativ doi ani.

Ce venituri a înregistrat și ce alte afaceri mai deține cuplul

Firma Sonya Mod S.A. care deține brandul Melkior, a avut o cifră de afaceri de 21.026.273 lei în anul pandemic 2020, în scădere față de anul precedent când înregistra 28.974.977 lei. Profitul net înregistrat în 2020 a fost de 60.846 lei, mult mai bine decât în 2019 când firma apare pe pierdere cu suma de 1.042.750 lei, potrivit datelor Ministerului de Finanțe.

Alexandre Eram și Andreea Esca mai sunt implicați într-o afacere ce se ocupă cu pensiuni la Porumbacu de Sus. Aici și-a petrecut copilăria Andreea Esca, care s-a îndrăgostit de aceste locuri și a dezvoltat un paradis turistic. Firma Oberwood S.R.L., deținută de cei doi și care se ocupă cu aceste pensiuni a fost înființată anul trecut și a înregistrat un profit net de 138.980 lei.

Cei doi mai sunt implicați și în alte afaceri, precum Atelierul de Vise, firmă care se ocupă cu organizarea târgurilor de modă pe care le face jurnalista TV. Anul trecut nu a fost tocmai profitabil pentru această afacere și a ieșit pe pierdere cu 97.344 lei, după ce în 2019 a înregistrat un profit net de 218.139 lei.