Alessandra Stoicescu, înlocuită la Antena 1! Drama imensă pe care i-a provocat-o Andreea Esca. Cine prezintă acum Observatorul de la ora 19.00

11 nov. 2021
Alessandra Stoicescu, înlocuită la Antena 1! Drama imensă pe care i-a provocat-o Andreea Esca. Cine prezintă acum Observatorul de la ora 19.00

Alessandra Stoicescu va absenta în următoarea perioadă de la pupitrul Observatorului de ora 19.00. Locul său a fost luat de colegul său, Marius Pancu, cel care prezenta știrile de noapte la Antena 1. Înainte acesta a lucrat timp de zece ani la Digi 24, iar decizia lui de a semna cu trustul Intact a fost pentru mulți surprinzătoare.

Alessandra Stoicescu are 45 de ani și se pare că se află în concediu în momentul de față. Ea va pleca în vacanță împreună cu fiica ei și soțul acesteia, Sergiu Constantinescu, fostul ei coleg de televiziune. Sandra, cum îi spune toată lumea este o apropiată a familiei Voiculescu, patronii trustului și lucrează cu aceștia de mai bine de 20 de ani.

Mult timp, ea a avut propria emisiune la Antena 3 și un post în conducerea postului. O serie de neînțelegeri, care au dus și la o diminuare a venitului acestia, au forțat-o pe aceasta să aleagă Antena 1. Pentru că avea statut privilegiat și-a ales și postul. A vrut să prezinte Observatorul de ora 19.00, unde prezentatoarea era Andreea Berecleanu, timp de 17 ani.

A izbucnit atunci un scandal între cele două și a curs cu acuzații prin presă, dar într-un final lucrurile s-au calmat. Alessandra Stoicescu a primit ce și-a dorit, iar fosta ei colegă a plecat la Prima Tv cu un gust amar.

Drama Alessandrei Stoicescu se numește Andreea Esca

Marea dramă a Sandrei s-a numit mereu Andreea Esca. Obiectivul suprem al acestia a fost mereu să fie peste vedeta PRO TV, ca audiență, imagine și carieră. Însă nu a reușit niciodată, iar asta i-a creat permenant o stare de frustare și iritare, au dezvăluit pentru ShowBlitz.ro surse din interiorul trustului Intact, care o cunosc foarte bine.

Alessandra Stoicesu și-a dorit să concureze direct cu Andreea Esca și de aceea a și ales Observatorul de ora 19.00. Doar că Știrile PRO TV se impun detașat în audiențe, iar rivala ei continuă să fie considerată drept etalon în acest domeniu.

De altfel, toate publicațiile au ales mereu pe Andreea Esca personalitatea media a anului, atunci când s-a aflat printre nominalizări și Sandra Stoicescu. La 49 de ani, vedeta PRO TV continuă să fie cea mai bună prezentatoare de știri din România, cu o imagine impecabilă.