Alessandra Stoicescu înlocuită la Observator de un personaj extrem de iubit

31 mart. 2021
Alessandra Stoicescu înlocuită la Observator de un personaj extrem de iubit

În weekendul acesta, telespectatorii și fanii jurnalistei Alessandra Stoicescu vor avea o surpriză. Aceasta va avea în platou o tânără căreia îi va explica tainele profesiei de jurnalist, iar învățăcelul este nimeni alta decât Fetița Zurli, care este absolut fascinată de această lume a televiziunii.

Alessandra i-a prezentat Fetiței Zurli platoul știrilor, cum funcționează camerele, cum trebuie să stea în relație cu ele, cum să privească și să prezinte cele mai importante evenimente ale zilei.

În cadrul emisiunii Casa Zurli, în fiecare duminică la ora 9:00, copiii au șansa de a afla lucruri despre multe meserii, informații despre domenii diverse, greu de pătruns pentru ei.

Gașca Zurli încântă zeci de mii de copii în fiecare zi

Alessandra Stoicescu are și ea o fetița în vârstă de un an și jumătate, pe nume Sara Maria, care este deja încântată de cântecelele interpretate de Gașca Zurli.

Vesela Gașcă Zurli ne aduce în prim plan și de această dată o problemă sensibilă, a discriminării sau exlcuderii pe care o trăiesc unii copii care sunt diferiți, fie supraponderali sau cu un aspect aparte, iar această problemă trebuie înțeleasă de cei mici cu ajutorul adulților. Sănătatea trebuie să primeze, dar toata lumea este egală în drepturi.

La Roata Zurli vine Anca Androne, actrița din serialul Adela, care îi dă viață personajului Delia Andronic, alături de fetița ei, Lara, care își încearcă norocul și se joacă împreună cu personajele lumii Zurli.