Alexandra Dinu, dată afară de la PRO TV! Cine o înlocuiește în juriul de la Românii au talent

08 oct. 2021
Alexandra Dinu, dată afară de la PRO TV! Cine o înlocuiește în juriul de la Românii au talent

S-a dat start filmărilor pentru Sezonul 12 de la Românii au talent. În mod cert nu vor lipsi surprizele oferite de concurenți, însă producătorii au lăsat deja mască publicul. Juriul nu mai seamănă deloc cu cel de la început. De-a lungul timpului s-au perindat multe nume în acest show, însă au fost și câteva constante.

Smiley și Pavel Bartoș au rămas prezentatori, încă de la debut. Iar Andra și Andi Moisescu sunt cei doi jurați de neînlocuit. Sezonul 11 a venit cu un mare șoc pentru Mihai Petre. S-a văzut peste noapte înlocuit de frumoasa Alexandra Dinu, care însă nu a impresionat deloc în timpul emisiunii. Doar fizicul său a încântat publicul și atât.

Cu cine a fost înlocuită Alexandra Dinu la Românii au talent

Astfel că producătorii au decis să o înlocuiască. Și nu cu o femeie, ci cu un bărbat. Este vorba despre Dragoș Bucur, actor și prezentator al emisiunii Visuri la Cheie.

Eu cred că românii chiar au talent, suflet mare și un simț al umorului foarte dezvoltat, așa că o emisiunea care să caute și să dovedească aceste lucruri este perfectă! E o bucurie pentru mine să fac parte din echipa Românii au talent și să fiu în juriu alături de Andra, Andi și Bobo!”, a spus Dragoș Bucur.

Florin Călinescu a plecat și el de la PRO TV cu scandal. Acesta a adus acuzații grave la adresa managementului, iar acum va avea o emisiune la Prima Tv. Locul său a fost luat de simpaticul Mihai Bobonete, unul dintre actorii de bază din Las Fierbinți. În plus, acesta are și un podcast foarte urmărit, plus rolul de căpitan în emisiunea lui Andi Moisescu, Pe bune.

Multe surprize la Românii au talent

Așadar Sezonul 12 de la Românii au talent vine deja cu surprize. Show-ul a fost încă de la debut lider de audiență și nu oricum. A înregistrat cifre record. Rămâne de văzut dacă se va putea menține în trend.

Sunt foarte fericit să mă aflu în postura de jurat deoarece este show-ul pe care îl respect cel mai mult și care mi-a plăcut de la lansare. Îmi face plăcere să lucrez cu o echipă pe care, în mare parte, o cunosc și alături de care am lucrat la diferite proiecte. Pe colegii jurați îi cunosc foarte bine, pe fiecare în parte, și simt că ne vom distra foarte tare. Abia aștept să mă distreze și pe mine altcineva pentru că, de obicei, eu fac lumea să râdă. Acum sunt în fața scenei și aștept să văd ce înseamnă să fii român talentat”., a fost și reacția lui Mihai Bobonete.