Alexandra Stan a avut curajul să mărturisească de ce a divorțat de Emanuel Necatu. Ce i-a făcut fostul ei soț

15 nov. 2021
Alexandra Stan a avut curajul să mărturisească de ce a divorțat de Emanuel Necatu. Ce i-a făcut fostul ei soț
Alexandra Stan împreună cu soțul ei

Alexandra Stan a avut un an 2021 foarte încărcat. A participat la Survivor România, reality show de pe Kanal D, unde a reușit să-și depășească numeroase frici, a făcut turul televiziunilor, a intrat în conflict cu Cătălin Măruță, s-a căsătorit rapid și a și divorțat la fel de rapid.

În urmă cu câteva luni, aceasta anunța că s-a căsătorit cu Emanuel Necatu, consilierul ei pe probleme de dezvoltare personală. În vară deja, cei doi nu se mai afișau împreună. Ea a plecat în vacanță în Turcia cu sora ei și atunci toată lumea și-a dat seama că ceva nu este în regulă.

Dar Alexandra Stan a negat. Apoi inevitabil, presa a aflat că a divorțat și într-un final a recunoscut și ea că într-adevăr căsnicia cu Emanuel Necatu a luat sfârșit în doar două trei luni.

Chiar dacă inițial nu a dorit să vorbească despre motivul care a dus la separare, Alexandra Stan și-a deschis totuși sufletul în cadrul emisiunii Teo Show de la Kanal D.

De ce e divorțat de fapt Alexandra Stan

„Nu zic că nu trebuia să fac asta, dar chiar nu cred că trebuia să fac asta, nu trebuia să ne grăbim. În primul rând, trebuia să stăm să ne cunoaștem mai bine. Ne-am cunoscut printr-o prietenă. Eu aveam nevoie de cineva care să mă ajute să trec peste anumite momente, mai ales că era o perioadă sensibilă pentru mine. Murise Hercules, motanul meu și mă simțisem așa blocată. Venisem și de la „Survivor” și nu știam încotro s-o iau. Eram debusolată. M-a ajutat să mă regăsesc doar că eu am confundat ajutorul ăsta.”, a mărturisit Alexandra Stan.

Artista a povesit și cum au ajuns la divorț. Se certau din orice, iar relația devenise una cu adevărat toxică, așa că inevitabilul s-a produs. Iar decizia a fost una de comun acord.

„Nu a fost chiar așa. Cumva am încercat amândoi. A fost o perioadă în care știam amândoi că nu e ok, intrasem amândoi într-un punct în care ne certam din orice, adică era toxic ce se întâmpla. Și știam amândoi că nu e ok, dar trăgeam amândoi cu dinții până când am ajuns cumva la concluzia asta împreună. Adică să nu crezi că a fost unul care a zis gata, iar celălalt s-a rugat. A fost o decizie comună.”, a dezvăluit Alexandra Stan.