Alexandra Stan a spus adevărul: a divorțat sau nu de soțul său, Emanuel Necatu? Care este relația lor acum

27 oct. 2021
Alexandra Stan a spus adevărul: a divorțat sau nu de soțul său, Emanuel Necatu? Care este relația lor acum

Alexandra Stan este plină de surprize. După o perioadă în care a fost mai mult absentă din showbiz-ul autohton, aceasta a revenit în forță cu contracte foarte profitabile. Ea a semnat atât cu PRO TV, cât și cu Kanal D pentru apariția ei în două show-uri de maximă audientă. Mai întâi prima ediției a Masked Singer România, iar apoi Survivor România.

Revenită din Republica Dominicană, aceasta a fost destul de mult timp în centrul atenției. A acordat multe interviuri, a fost urmărită de paparazzi, iar la un moment dat a șocat pe toată lumea cu un anunț fulger: s-a căsătorit.

Marea surpriză a fost numele bărbatului cu care a ales să facă pasul cel mare. Emanuel Necatu era mentorul ei, consilierul pe probleme de dezvoltare personală. În doar patru luni de la prima întâlnire, aceasta a decis că vrea să rămână cu el pentru tot restul vieții. Au făcut o nuntă în secret, iar pozele le-au publicat în Revista Viva.

Doar că visul frumos s-a terminat repede. În vară, ea deja pleca în vacanță în Turcia fără el, doar cu sora sa, iar apoi bărbatul a șters toate fotografiile pe care le avea cu ea pe rețelele de socializare.

Alexandra Stan a spus adevărul: a divorțat sau nu?

S-a zvonit că cei doi au divorțat, iar acum zvonurile se confirmă. Alexandra Stan le-a răspuns fanilor curioși într-o sesiune de întrebare răspuns de pe Instagram.

Cineva a vrut să știe care este adevărul, a divorțat sau nu, ce relație mai are cu fostul soț. Artista a răspuns printr-un gest. A arătat degetul pe care avea inelul ca fiind gol, semn că da, a divorțat și este din nou o femeie liberă.

”În dragoste nu există frică, ci dragoste desăvărșită izgonește frica, pentru că frica are cu ea pedeapsa și cine se teme n-a ajuns desăvărșit în dragoste”, a fost ultimul mesaj al lui Emanuela Necatu dedicat Alexandrei Stan pe rețelele de socializare.

Aceasta a recunscut și că în continuare face terapie pentru că sunt momente în care tristețea sau panica o copleșesc și atunci simte nevoia să vorbească cu un psiholog.