Alexandra Stan, noi mărturisiri dureroase din trecut. Cum a făcut-o tatăl său să sufere

12 apr. 2021
Alexandra Stan, noi mărturisiri dureroase din trecut. Cum a făcut-o tatăl său să sufere

Cătălin Măruță a început săptămâna în forță și a avut deja o invitată, care să-i aducă multe puncte de audiență. După ce a bifat prezențe în emisiunile de top, Masked Singer de la Pro Tv și Survivor România de la Kanal D, Alexandra Stan a revenint în prim plan.

Deși în ultimii ani a fost într-un con de umbră, acum cântăreața a revenit în forță și face dezvăluiri fără perdea peste tot pe unde merge. Invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, a făcut noi mărturisiri.

I-a lipsit tatăl în copilărie

Alexandra a decis să recunoască detalii dureroase din viața ei și să admită cât de greu i-a fost să se confrunte cu lipsa tatălui în copilărie: ”Era plecat și câte 8 luni de acasă. A pierdut primii mei pași. Mama era și tată și mamă”. Odată cu trecerea anilor, artista și-a luat inima în dinți și a mers la terapeut. Dar nu tot timpul singură! Ci, uneori, însoțită de soră și părinți: ”M-am detensionat și a fost o perioadă care m-a ajutat să trec mai departe”.

Discuția a continuat cu alte detalii neștiute. După momentul în care a trecut prin cea mai mare durere a vieții, neputința de a se despărți de un bărbat ce o agresa, Alexandra a avut nevoie de multe ore de consiliere. ”Când am făcut terapie, mi-am dat seama că unul dintre principalele motive pentru care am ajuns să fiu victimă a fost că am trăit în casă fără prezența masculină”, a fost una dintre cele mai dure concluzii pe care le-a tras.

A accdeptat relații toxice de teama de a nu rămâne singură

Aflată în această reflexie personală, ea a conștientizat că alegea să rămână în acele relații toxice din teama de a nu fi singură. ”Jură că nu o să mă părăsești niciodată”, le spunea ea foștilor iubiți.

Cum unele răni nu se închid niciodată, Alexandra, care și-a depășit limitele la Survivor România, admite că nici astăzi nu este complet vindecată: ”Încă nu mi-am revenit total. Uneori, mă mai pun în postura de victimă”.

Finalul discuției a adus și veștile bune din viața cântăreței: primul concert live online pe care-l va susține săptămâna aceasta și lansarea unei emisiuni de online.