Alexandra Stan revine în prim plan, după o tăcere suspectă. Câți bani a trebuit să-i dea soțului său, Emanuel Necatu pentru divorț

29 sept. 2021
Alexandra Stan revine în prim plan, după o tăcere suspectă. Câți bani a trebuit să-i dea soțului său, Emanuel Necatu pentru divorț
Alexandra Stan împreună cu soțul ei

Alexandra Stan a participat la începutul anului 2021 la competiția Survivor România. Ea a părăsit competiția din motive medicale, dar a fost fericită că a reușit să-și depășească limitele. Astfel ea a revenit în prim plan după o îndelungă absență. Și a continuat să se mențină activă și surprinzătoare.

În luna aprilie, Alexandra Stan anunța că s-a căsătorit în trecut cu Emanuel Necatu, cel care îi fusese consilier pe probleme de dezvoltare personală, timp de trei luni. Vestea a uluit pe toată lumea și puțini au dat șanse de reușită căsniciei.

Și iată că în doar cinci luni, cei doi s-au despărțit. Mulți spun că au și divorțat deja la notar, însă artista a ales să nu discute despre acest subiect. Astăzi, însă a revenit pe rețelele de socializare, după o absență consistentă.

Alexandra Stan revine

Ea a postat pe Instagram și Insta Story imagini pentru a-și promova noul album pe care urmează să-l lanseze, dar și fotografii cu o fetiță și pisica acesteia. Nimic despre Emanuel Necatu, care pare că nu mai există pentru ea.

Nici el nu a mai repus pozele cu Alexandra Stan înapoi, astfel că se pare că ruperea este definitivă. Ținând cont că bărbatul a spus de la început că preferă discreția, probabil divorțul se va desfășura sau s-a desfășurat deja la notar. Pentru că nu au bunuri comune, lucrurile sunt simple.

Alexandra Stan nu-i datorează nimic soțului său și nici el ei. Au de împărțit doar taxa notarială care este de aproximativ 500 lei + TVA, la care se mai adaugă un comision, calculat de fiecare cabinet în parte.

Scandal și cu Cătălin Măruță

Alexandra Stana a avut recent și un conflict cu Cătălin Măruță. Aceasta l-a acuzat pe soțul Andrei, în cadrul unui podcast unde a fost invitata lui Damian Drăghici, că ar fi folosit o dramă a vieții ei, pentru audiență. Mai exact a spus că ea ar fi însărcinată, deși în acest an medicul i-a interzis acest lucru din cauza unor probleme de sănătate.

Cătălin Măruță a acuzat-o că minte și inventează și a făcut-o practic de râs în fața unei întregi țări. Asta după ce inițial păstrase tăcerea cât timp au curs știrile cu acuzațiile Alexandrei Stan.

”Probabil i-am stricat o exclusivitate, s-a întâmplat ceva. Apoi erau mesaje cu: «Vai, ce i-ai făcut Alexandrei». Ce?! (…) Pe mine mă deranjează oamenii care nu sunt corecți. Adică dacă noi am făcut lucruri greșite la emisiune, ne-am asumat, dar faptul că tu te duci la un podcast să spui că noi nu am ținut cont că tu ai probleme de sănătate și nu poți să rămâi însărcinată, când noi niciodată nu am vorbit despre asta, nici n-am știut, tu ai venit aici și ai povestit.

Ai vrut să povestești, fiind de acord ca acel moment să-l difuzăm. A pornit totul de la faptul că s-a schimbat momentul difuzării. De aici a pornit supărarea și frustrarea. Nu poți să inventezi”, a spus Cătălin Măruță.