Alexandru Ciucu e istorie! Cu cine s-a afișat Alina Sorescu după anunțul divorțului. Nimeni nu se aștepta

13 mai 2022
Alexandru Ciucu e istorie! Cu cine s-a afișat Alina Sorescu după anunțul divorțului. Nimeni nu se aștepta

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au decis să meargă pe drumuri separate. Deși au fost împreună mai bine de 12 ani, observăm că artista nu se consumă prea mult, semn că alegerea pe care a făcut-o a fost cea mai bună pentru ea.

Deși mulți s-ar fi așteptat să o vadă distrusă pe Alina Sorescu suferind după căsnicia care se destramă, iată că artista nu pierde timpul deloc, ba chiar pare mai liniștită acum.

Podcast-ul pe care îl găzduiește de ceva timp este acum un refugiu pentru ea, iar asta o confirmă chiar ultima postare a vedetei. Cântăreața a anunțat lansarea unui nou episod în care va vorbi despre teme de frumusețe și întreținere, semn că Alexandru Ciucu a fost lăsat deja în urmă, iar Alina Sorescu preferă să își canalizeze energia pe cu totul altceva.

“Azi s-a lansat un nou episod din #estheticreview, podcastul pe care îl găzduiesc pe youtube 👉 Abordăm teme de frumusețe și întreținere și vorbim despre soluții medicale de ultimă generație 💪 Link in bio”, a anunțat Alina Sorescu, pe Instagram.

Alina Sorescu a vrut să divorțeze de Alexandru Ciucu

Să nu uităm că artista a fost cea care și-a dorit divorțul, în timp ce soțul ei, Alexandru Ciucu a făcut tot posibilul să amâne momentul. Acesta i-ar fi greșit soției sale, însă nici acum nu am aflat ce s-a întâmplat concret între cei doi.

Ce e clar însă e că Alina Sorescu nu a fost dispusă deloc să îl ierte și a preferat să meargă mai departe.

“Alexandru Ciucu a încercat să o împace pe soția lui și de aceea, la început, designerul a negat informațiile apărute privind despărțirea lor. Un an de zile s-a chinuit să o convingă pe Alina să nu depună actele de divorț. Alexandru a crezut tot timpul că va reuși să o facă să-l ierte”, dezvăluiau surse apropiate cuplului pentru fanatik.ro.