Alexia Eram a spus în sfârșit adevărul. Cine este noul ei iubit și ce s-a întâmplat în relația cu Mario Fresh

29 sept. 2021
Alexia Eram a spus în sfârșit adevărul. Cine este noul ei iubit și ce s-a întâmplat în relația cu Mario Fresh
Alexia Eram și Mario Fresh

Alexia Eram a împlinit recent 21 de ani, dar aceasta are deja o relație stabilă de ani buni cu Mario Fresh. Fiica Andreei Esca și-a terminat vara aceasta studiile la Londra și este foarte fericită că a putut reveni definitiv în România.

Alexia a povestit în cadrul emisiunii Teo Show că i-a fost foarte greu să se adapteze în Marea Britanie și că plângea aproape zilnic. Ea a fost o elevă foarte bună, care a luat bac-ul cu o media aproape de 10 și a dorit să urmeze cursursurile unei universități prestigioase. Doar că acolo era singură, iar ei îi place să fie mereu înconjurată de lume.

„Cred că cel mai dureros moment prin care am trecut a fost atunci când am plecat la facultate, singură și a trebuit să mă descurc fără familie, fără prieteni, fără iubit. De fiecare dată când plecam plângeam și cred că acolo la fel, în fiecare zi plângeam, nu prea m-am adaptat. Nu îmi place să fiu singură… în general”, a spus fiica Andreei Esca la Kanal D.

S-a despărțit Alexia Eram de Mario Fresh?

Dar acum a revenit definitiv în România și se bucură de viața de vedetă. Ea este una din influencerii de top, având aproape un milion de urmăritori pe rețelel de socializare. Vara aceasta a fost văzută foarte puțin în companie iubitului său, Mario Fresh, în schimb a fost fotografiată în aeroport fiind foarte apropiată de un alt tânăr.

Fanii au speculat imediat că ar fi vorba de un nou iubit și poate că într-adevăr Alexia Eram a încercat să cunoască un alt băiat, dar într-un final a revenit la Mario Fresh, iar ultima ei declarație confirmă asta. Ea a povestit că-i duce artistului micul dejun la pat ori de câte ori se trezește înaintea lui.

„Eu obișnuiesc să îi aduc micul dejun la pat fără să fac ceva. Destul de des obișnuiesc să îi aduc micul dejun la pat. De câte ori mă trezesc înaintea lui, eu îi fac și lui și i-l duc la pat”, a declarat Alexia Eram pentru Kanal D.