Alexia Eram și Mario Fresh s-au despărțit din nou? Fiica Andreei Esca nu a mai suportat acuzațiile și a spus adevărul

17 nov. 2021
Alexia Eram și Mario Fresh s-au despărțit din nou? Fiica Andreei Esca nu a mai suportat acuzațiile și a spus adevărul

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, este în centrul atenției de două zile, de când iubitul său Mario Fresh a apărut într-o fotografie foarte intimă cu Mira. Mai exact cei doi tineri artiști păreau că se sărută. În realitate, imaginea era doar un teaser – promo pentru noul lor videoclip, care a fost lansat ieri.

Piesa „Deziubește-mă” a strâns aproape 500.000 de vizualizări în doar 24 de ore și a ajuns deja pe locul 28 în trending Youtube. Ceea ce înseamnă că ideea promovării în acest fel a avut succes. Au curs sute de comentarii pozitive și laude pentru această melodie, care în mod cert se va bucura de mult succes.

Cea care a păstrat tăcerea a fost Alexia Eram. Aceasta a postat pe Instagram imagini cu ea în vacanță la Poiana Brașov, iar apoi fotografii cu ea în ipostaze banale. De aici doar un pas până la noi speculații. Fanii au ajuns la concluzia că fiica Andreei Esca nu mai formează un cuplu cu Mario Fresh.

S-a despărțit Alexia Eram de Mario Fresh?

Sătulă de acuzații, Alexia a răspuns tuturor în stilul caracteristic unei dive din online. A postat pe InstaStory o imagine din clipul iubitului său și și-a îndemnat fanii să intre pe Youtube pentru a-i asculta melodia.

Așadar cei doi tineri continuă să formeze un cuplu sudat, după ce în perioada verii au ales să ia o pauză timp de două luni. Atunci s-au tot afișat cu alți parteneri, dar la ziua Alexiei Eram au apărut împreună, semn că nu au putut rămâne separați prea mult timp.

Andreea Esca a evitat să răspundă întrebărilor reporterilor pe această temă. Ea le-a spus tuturor că despre situația sentimentală a fiicei sale trebuie să o întrebe pe ea, mai ales că este majoră.

În urmă cu mai multe luni, Mario Fresh s-a aflat în mijlocul unui scandal cu Alex Velea. Acesta făcea parte din trupa Golden Boy Society, dar la un moment dat el și Lino Golden au decis că vor să fie pe cont propriu. Au urmat multe acuzații grave și într-un final iubitul Antoniei le-a rupt contractele celor doi tineri.

Trebuie menționat că Alex Velea este cel care i-a promovat intens atât pe Mario Fresh, cât și pe Lino Golden de-a lungul timpului, iar gestul celor doi băieți rămâne unul controversat.