Alina Sorescu are un nou iubit? Cine este bărbatul super celebru cu care s-a afișat? Alexandru Ciucu a rămas mască

18 mai 2022
Alina Sorescu are un nou iubit? Cine este bărbatul super celebru cu care s-a afișat? Alexandru Ciucu a rămas mască

Alina Sorescu a ieșit învingătoare în procesul de custodie pe care fostul ei soț, Alexandru Ciucu la intentat. Chiar luni, artista le-a mărturisit fanilor că este mulțumită de decizia instanței și că se simte mai liniștită ca niciodată.

Acum, după ce a aflat că cele două fetițe vor rămâne cu ea, Alina Sorescu se concentrează mai departe pe partea profesională, însă mulți au început să între la bănuieli.

Alina Sorescu s-a fotografiat în compania lui Edward Sanda, cei doi colaborând pentru o nouă piesă pe care urmează să o lanseze în curând, însă fanii nu au putut înțelege cum artista și-a revenit atât de repede având în vedere divorțul cu năbădăi prin care trece.

Au apărut fel de fel de comentarii iar mulți iau în calcul ca nu cumva artistul să fie motivul pentru care cuplul și-a spus adio după mai bine de 12 ani de căsnicie.

Mai mult de atât, solista a mărturisit că cel care i-a compus noua piesă a fost chiar Edward Sanda, soțul Cleopatrei Stratan, drept urmare cei doi au petrecut ceva timp împreună.

Alina Sorescu a uitat deja de Alexandru Ciucu

„Ați ghicit! @edwardsandaofficial ne-a compus melodia nouă! Și eu, și picii abia așteptăm să o lansăm!”, a scris Alina Sorescu în dreptul unei fotografii cu Edward Sanda.

Nu știm însă dacă artistul a avut sau nu vreun rol în divorțul celor doi, cert e că surse apropiate cuplului susțineau că de vină ar fi fost chiar Alexandru Ciucu care i-ar fi greșit soției sale.

Deși Alina Sorescu a făcut eforturi uriașe pentru a-l putea ierta, artista și-a dat seama în final că nu poate merge mai departe, iar divorțul era singura cale de scăpare.

”I-a propus tot felul de sume cu multe zero-uri, dar artista a fost de neînduplecat. Au fost lucruri peste care Alina nu a putut să treacă, nu le-a putut trece cu vederea. Pur și simplu pentru ea a fost dureros și nu mai era fericită lângă soțul ei”, dezvăluiau surse apropiate cuplului.