Alina Sorescu îl distruge complet pe Alexandru Ciucu. Este umilința anului: dezvăluiri din spatele ușilor închise

17 mai 2022
Alina Sorescu îl distruge complet pe Alexandru Ciucu. Este umilința anului: dezvăluiri din spatele ușilor închise

Zvonurile privind despărțirea dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au început în urmă cu mai bine de un an de zile. Cei doi nu au mai fost văzuți deloc împreună și iată că acum câteva săptămâni am aflat și motivul.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au decis să meargă pe drumuri separate, decizia aparținându-i artistei. Deși designerul a încercat să o înduplece pe aceasta să îi mai dea o șansă, se pare că nu mai exista cale de întoarcere.

Zvonurile spun că de vină ar fi fost infidelitatea soțului ei, însă nici până acum nu au apărut dovezi în acest sens. Oricum ar fi, divorțul nu s-a rezolvat la notar, ci Iin instanță.

Alexandru Ciucu a fost cel care a cerut o procedură specială și mai mult de atât, a chemat-o în instanță pe Alina Sorescu, solicitând custodia celor două fete pe care le are cu aceasta.

Alina Sorescu a obținut victoria în procesul intentat de Alexandru Ciucu

Desingerul le-a spus judecătorilor că e ar fi avut o situație financiară mai bună decât artista, drept urmare le putea oferi celor două fetițe condiții mai bune de trai.

Astăzi însă, judecătorii au decis, iar hotărârea luată este mai mult decât o lovitură pentru Alexandru Ciucu. Alina Sorescu a obținut victoria la care spera, iar acum, oficial, cele două fetițe vor rămâne cu mama lor.

Chiar artista a făcut anunțul și este mai fericită ca niciodată. De asemenea, de abia acum a obținut și liniște pe care o căuta de multă vreme având în vedere căsnicia tumultoasă pe care a avut-o.

”Mi-am recăpătat liniștea. Instanța a decis stabilirea domiciliului fetițelor la mine. Îi mulțumesc avocatei mele, Nicoleta Popescu, pentru implicare. Vă mulțumesc și vouă, tuturor, pentru susținere”, a scris Alina Sorescu pe Instagram.