Alina Sorescu, umilită crunt în ultimii ani de Alexandru Ciucu. Ce i-a reproșat celebrul designerul este de-a dreptul jenant

10 mai 2022
Alina Sorescu, umilită crunt în ultimii ani de Alexandru Ciucu. Ce i-a reproșat celebrul designerul este de-a dreptul jenant

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează după 12 ani de mariaj. Și chiar dacă nici unul și nici altul nu dau prea multe declarații către presă, preferând să păstreze problemele în familie, surse din anturajul lor furnizează din ce în ce mai multe informații despre ei.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au afișat mereu ca și cuplul perfect, însă în realitate de ani buni cei doi nu se mai înțelegeau. Artista ar fi încercat să-și salveze căsnicia, dar designerul avea mereu câteva ceva să-i reproșeze.

Printre altele, Alexandru Ciucu o acuza pe Alina Sorescu că nu face suficient de mult pentru cariera ei și că a intrat total în anonimat. Vedeta și-a dedicat mult timp creșterii celor două fetițe și școlii sale de muzică, neglijându destul de mult partea de showbiz. Ea nu a mai scos piese, nu a mai fost prezentă prea des la emisiuni și s-a impus pe piață mereu ca o figură decentă.

Răzbunare prin copii?

Deși Alexandru Ciucu a cerut custodia celor două fetițe prin ordonanță președințială, se pare că acest gest reprezintă mai degrabă o răzbunare. Și asta pentru că potrivit surselor SpyNews, acesta nu s-ar fi implicat prea mult în creșterea copiilor.

Mai mult de atât, în ultimele șase luni, el a fost plecat la Paris, unde a urmat mai multe cursuri de modelling. Părinții Alinei Sorescu s-au mutat cu ea, tocmai pentru a o ajuta cu micuțele.

De altfel și acum în plin scandală, tot tatăl artistei este cel care merge la grădiniță cu fetițele și are grijă ca acestea să aibă partea de cea mai buna educație și să fie ferite de acest scandal declanșat de povestea divorțului.