Am aflat când se termină Asia Express! Cine sunt concurenții care ajung în marea finală și care va fi echipa învingătoare

12 nov. 2021
Am aflat când se termină Asia Express! Cine sunt concurenții care ajung în marea finală și care va fi echipa învingătoare

Competiția Asia Express se apropie de final, iar emoțiile concurenților și tensiunile dintre ei se amplifică de la un episod la altul. Toată lumea își dorește să câștige premiul cel mare, însă doar o echipă va ieși câștigătoare.

Până acum, la Asia Express au rămas în cursă Elwira și Mihai Petre, Cuza și Emi, Adriana Trandafir și Maria Speranța, soții Natanticu și surorile Buble. Aceștia se pregătesc să părăsească Iordania și să intre în Israel, ultima oprire de pe Drumul împăraților, iar emoțiile sunt mari.

Ediția finală va fi difuzată duminică, 28 noiembrie, iar atunci vom afla care este echipa care pleacă acasă cu trofeul și marele premiu de 30.000 de euro.

Asia Express a început pe 18 septembrie după un an de pauză, din cauza restricțiilor impuse de pandemie. Traseul de acum a fost o adevărată premieră, fiind mult mai aproape de casă față de sezoanele trecute.

De asemenea, deși inițial competiția trebuia să ajungă și în Azerbaidjan, din cauza pandemiei lucrurile s-au cam schimbat, dar asta nu înseamnă că întreaga cursă nu a fost mai strânsă ca niciodată.

Cine va fi câștigătorul Asia Express

Până acum s-a zvonit că Mihai Petre și  Elwira ar fi cei care ar pleca acasă cu premiul cel mare, însă dansatorul nu a negat, dar nici nu a confirmat această informație. Când a fost întrebat, el am subliniat faptul că nu are voie să ofere detalii despre competiție, iar fanii sunt nevoiți să aștepte marea finală.

”Nu am voie să spun prea multe despre Asia Express, mă leagă un contract de confidențialitate. Știți, se practică asemenea contracte, mai ales la emisiuni de acest tip. Doar departamentul de comunicare poate vorbi pe acest subiect”, a mărturisit, Mihai Petre, pentru fanatik.ro.

Ulterior însă, conform unor surse Showblitz.ro, nu Mihai Petre și Elwira ar câștiga Asia Express. Cei care ar fi ajuns primii la Irina Fodor ar fi Emi și Cuza, în ciuda speculațiilor de până acum. Rămâne de văzut care dintre cele două echipe s-a impus în cele din urmă.