Am aflat cine a câștigat de fapt America Express. Este răstunare totală de situație. Andreea Bălan și Jean Gavriel, eliminați

02 feb. 2023
Am aflat cine a câștigat de fapt America Express. Este răstunare totală de situație. Andreea Bălan și Jean Gavriel, eliminați

Cu toate că celebrul cont de Instagram, Viperele Vesele, care dezvăluie informații secrete din cele mai populare emisiuni de divertisment din România, a făcut public numele câștigătorilor America Express încă de acum mult timp, publicul se uită în număr mare la acest reality show. Ba chiar este și pe Survivor România în momentul de față.

Personajele centrale sunt Andreea Bălan și Jean Gavril. Cei doi sunt rivali în show, iar disputele dintre ei fac deliciul publicului. Artistul chiar declara la testimoniale că el este cel mai mare dușman al colegei sale și asta pentru că are mari șanse să câștige competiția. El s-a impus și la Dancing on Ice: Vis în doi.

Doar că lucrurile nu au stat chiar așa. S-a lăsat cu ranchiună și după ce s-a terminat de filmat show-ul. Jean Gavril continuă să spună despre Andreea Bălan că este o femeie foarte rea, dispusă la orice pentru a-și atinge scopul.

Tânărul artist a terminat show-ul pe locul 4, alături de fratele lui. Iar Andreea Bălan și Andreea Antonescu, în ciuda eforturilor consistente s-au clasat pe locul 2, după Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Doina Teodoru și iubitul ei, chef Cătălin Scărlătescu au completat podiumul.

Viperele Vesele publică din nou informații din culise

„@viperele___vesele
Vă reamintim ceea ce vă anuntasem (cu probe video) și în urmă cu aproximativ 7-8 luni că ultimele 3 echipe rămase in emisiunea Asia Express sunt: Catalin Scărlatescu și Doina Teodoru, Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Catalin Bordea și Nelu Cortea.
De mentionat, echipa Jean Gavril și fratele său, Dinu, pierde, cumva, „la mustață” podiumul.

Câștigătorii emisiunii Asia Express sunt:
Cătălin Bordea și Nelu Cortea!

În primul rând, adresăm felicitări tuturor participanților în acest show, pentru curajul de a se aventura pe un asemenea traseu, un traseu cu multe obstacole și nelipsit de riscuri; felicitări și aplauze întregii echipe a Monei Segall, nu doar pentru cutezanță, ci și pentru rezultatul reflectat în raiting.

P.S. Un mesaj pentru directorul unui anumit grup de presă: diferența dureroasă dintre noi și voi este că noi suntem nr. 1 în domeniul informațiilor în avans din emisiuni TV, fără a depune un minim efort, în timp ce alții ajung să infiltreze femei însărcinate printre concurenți pentru informații și, nici măcar printr-un asemenea efort, nu sunt capabili să ne ia fața. 😏
În plus, față de voi, noi avem simțul umorului, un simț al umorului atât de apreciat de urmăritorii noștri. „Ghinion!” – cum ar spune un anumit președinte de stat! 😏
Antena 1 ne iubește! 🤩🙄
Vot Rovana! 💛
@viperele___vesele”, este mesajul Viperele Vesele.