Am aflat cine este cel de-al treilea eliminat de la Survivor România! Probleme mari pentru Alex Delea. Numele este o surpriză totală (EXCLUSIV)

24 mai 2022
Am aflat cine este cel de-al treilea eliminat de la Survivor România! Probleme mari pentru Alex Delea. Numele este o surpriză totală (EXCLUSIV)

Etapa individualelor din sezonul 3 al Survivor România vine cu multe surprize. Cei mai buni concurenți au fost deja eliminați, ceea ce nu s-a mai întâmplat până acum. Ștefania Ștefan a plecat prima, deși era cea mai performantă sportivă din concurs, iar Marian Drăgulescu, câștigătorul primului colan de imunitate a urmat-o.

Fostul gimnast a fost propus de echipă, în timp ce Ionuț Popa a fost nominalizat de Elena Chiriac, care a reușit să obțină cel de-al doilea colan al imunității. Toată lumea se aștepta ca Marian Drăgulescu să fie salvat, ținând cont că este o legendă pentru România, în timp ce adversarul său este un necunoscut.

ShowBlitz.ro v-a anunțat în premieră numele primilor doi concurenți eliminați. Viperele Vesele a aflat informația în avans și a împărtășit-o și cu cititorii site-ului nostru.

PRO TV și Acun Medya au oferit multe surprize în acest sezon, iar fanii sunt tot mai dezamăgiți și de show și cred că totul este o regie bine pusă la punct pentru a o scoate învingătoare pe Elena Chiriac. Este destul de bizară maniera în care i-au intrat bilele Faimoasei atât de rapid, deși pe traseu a fost extrem de lentă.

Cel de-al treilea eliminat de la Survivor România va fi o fată. Oana Ciocan va părăsi competiția chiar astăzi, dar acest lucru era previzibil. Tânără s-a accidentat și nu mai putea face față traseelor, așa că probabil producătorii au făcut în așa fel încât aceasta să fie eliminată. Alex Delea a fost și el propus să plece acasă, dar a fost salvat. De altfel el este mare favorit la câștigarea trofeului și mulți fani ai emisiunii consideră că acesta ar merita marele premiu.

Viperele Vesele a făcut public numele celui de-al treilea eliminat de la Survivor. Cum s-a ajuns aici

Viperele Vesele a făcut publică această informație. Acest cont anonim de Instagram este în prezent coșmarul tuturor televiziunilor pentru că află tot timpul în avans informații secrete, pe care apoi le face publice. De fiecare dată sunt și corecte. Iată ce a publicat legat de cel de-al treilea eliminat de la Survivor România.

„@viperele___vesele
În al treilea joc al individualelor, la Survivor România 2022, Ionuț va obține colanul de imunitate.
Urmează un consiliu de eliminare exploziv, plin de acuze, certuri, devoalări de strategii cu Nedelcu, Delea, Blaze și Ionuț în prim plan.
Un consiliu de eliminare care va surprinde, în fața urnei de vot, un Blaze care, fiind, în mod eronat, convins că va fi nominalizat, se va ruga pentru câștigarea competiției Survivor de către oricine, chiar și Ionuț, dar nu de Nedelcu, un consiliu în urma căruia Delea va juca teatrul celui cuprins de remușcările naivului prins în mirajul strategiilor, un consiliu de eliminare în care Elena Chiriac se apară împotriva strategiilor făcute contra sa cu vot îndreptat către Delea, un consiliu de eliminare care va mai marca o premieră la Survivor România 2022: DELEA NOMINALIZAT!

În urma acestui consiliu solicitant/epuizant, Elena Chiriac rămâne nu doar singura „faimoasă”, ci și singura femeie din competiția Survivor România 2022, fiindcă
OANA VA FI ELIMINATĂ!
@viperele___vesele”, este postarea Viperele Vesele de pe Instagram.