Am aflat cine este cu adevărat Alexandra Porkolab de la Survivor România. Din ce face de fapt mulți bani Războinica

24 ian. 2023
Am aflat cine este cu adevărat Alexandra Porkolab de la Survivor România. Din ce face de fapt mulți bani Războinica

Alexandra Porkolab este una dintre concurentele din echipa Războinicilor de la Survivor România 2023. Aceasta s-a descurcat destul de bine încă de la începutul competiției și chiar a reușit să câștige imunitatea. Maria Lungu a fost eliminată în acea ediție.

Alexandra Porkolab a vrut să își depășească toate limitele, iar acesta este și motivul pentru care a venit la Survivor România 2023. Războinică povestea, înainte de a pleca în Republica Dominicană că are încredere în forța ei fizică și că poate să treacă peste orice obstacol.

Cine este însă Alexandra Porkolab și cu ce se ocupă? Tânăra are o fetiță. Ea a devenit mamă în urmă cu câțiva ani, mai exact în 2018 și a fost devotată creșterii fiicei sale.

Cu toate astea, Alexandra Porkolab de la Survivor România a avut grijă să își construiască și o carieră solidă. Ea locuiește în Brașov, iubește drumețiile montane, iar acest lucru spera să o ajute la Survivor România.

Ce job neașteptat are Alexandra Porkolab de la Survivor România

La capitolul job, Războinica lucrează ca Manager Marketing și Vânzări pentru Convest Medical și este de asemenea și Director Asociat pentru Biossan Brașov, un laborator de analize medicale.

La un moment dat, ea a vorbit despre fiica sa, dar și despre momentul în care a decis să fie mamă. Știa ce o așteaptă, a cântărit bine fiecare lucru din viața ei și nu a mai dat înapoi.

„Să fac un copil, a fost alegerea mea. Nu m-am simțit pregătită și știam că analizând lucrurile in amănunt, nu mă voi simți niciodată pregătită dar m-am simțit capabilă.

Capabilă să infrunt sau să accept situații, sentimente, dezamăgiri, frustrări, opinii. Capabilă să parcurg o parte din drumul meu cu un copil langă mine, lăsându-l să guste din viață și intervenind atunci când pericolele sunt prea mari pentru puterile lui”, povestea ea, la un moment dat.