Am aflat cine este Muma Pădurii de la Masked Singer România, cel mai enigmatic personaj din istoria show-ului

28 oct. 2021
Am aflat cine este Muma Pădurii de la Masked Singer România, cel mai enigmatic personaj din istoria show-ului
INNA si Alex Bogdan la Masked Singer România

De opt săptămâni toate România se întreabă cine este Mumă a Pădurii de la Masked Singer România. Fără doar și poate este cel mai enigmatic personaj, iar internauții au luat cu asalt pagina de facebook a lui Horia Brenciu pentru a aflat detalii. Cine se ascunde sub acest costum atât de sofisticat?

De cele mai multe ori cei patru detectivi, Mihaela Rădulescu, Alex Bogdan, INNA și Horia Brenciu au spus că Maia Morgentern este Muma Pădurii. Și pentru a face show-ul și mai palpitant, cei de la PRO TV au adus-o pe marea actriță în fața publicului.

Joi, de la 21:30, imediat după ce Muma Pădurii își va încheia prestația, Alex Bogdan va spune din nou că sub această mască enigmatică s-ar putea afla chiar Maia Morgenstern.

Maia Morgenstern, apariție surpriză la Masked Singer România

”Actrița care se ascunde acolo a jucat-o în musicalul Chicago pe Mama Morton și lucrul acesta mă face să mă întorc la un nume foarte drag mie și să spun, fără tăgadă, că în seara asta, la Masked Singer România, Muma Pădurii este Maia Morgenstern”, va fi replica lui Alex Bogdan.

Dar surpriză!  ”Nu, nu sunt eu Muma Pădurii! Alex Bogdan, recunoaște…”, spune marea actriță în timp ce pășește pe scenă spre surprinderea tuturor.

Muma Padurii si Maia Morgenstern

”Mă amuză că mi-ați spus de câteva ori numele în emisiune, așa că sunteți pe drumul cel bun… drumul pierzaniei, normal!”, a spus și Muma Pădurii.

Cine este Muma Pădurii de la Masked Singer România

Întrebat de internauți cu insistență cine este Muma Pădurii, Horia Brenciu a dezvăluit că este o mare figură, un mare personaj, semn că telespectatorii vor rămâne chiar mască atunci când vor afla adevărul.

În edițiile trecute, Muma Pădurii le-a spus detectivilor că este o persoană care a lăsat urme adânci în sufletele muritorilor: ”Cu vocea n-am făcut niciodată mare lucru, chiar mă mir că am ajuns atât de departe și nu am fost nevoită să depun prea mult efort. Oi fi eu Muma Pădurii, dar prezența mea a lăsat urme adânci în sufletele muritorilor și niciodată nu pot spune că oamenii m-au uitat. Dimpotrivă! Ce mă amuză e că mi-ați spus numele de câteva ori în emisiune, l-am auzit și pe holuri. Așa că sunteți pe drumul cel bun… drumul pierzaniei, normal! Hahaha!”.