Am aflat cine este noul iubit al celebrei Anamaria Prodan! NU este o glumă. Au vrut să țină ascunsă idilă interzisă

14 feb. 2023
Am aflat cine este noul iubit al celebrei Anamaria Prodan! NU este o glumă. Au vrut să țină ascunsă idilă interzisă
Anamaria Prodan este nașa și prietena Andreei Tonciu

Anamaria Prodan a divorțat de Laurențiu Reghecamf și s-a decis în sfârșit să-și refacă viața. Fostul ei soț este deja foarte fericit alături de Corina Caciuc și bebelușul lor și nu vrea să mai audă de impresara care i-a fost alături timp de 15 ani și care l-a făcut celebru.

Anamaria Prodan nu vrea să mai privească înapoi. A digerat foarte greu despărțirea, a încercat să-și recupereze soțul, dar nu a avut deloc succes. Circul creat în jurul divorțului nu i-a făcut bine, nici ei și nici copiilor. Așa că acum este decisă să se schimbe și să-și trăiască poveștile de iubire departe de ochii presei.

Potrivit surselor ShowBlitz.ro, Anamaria Prodan este în prezent implicată într-o relație, ce părea interzisă la prima vedere. Ea are un iubit care locuiește în afara țării, dar care a fost și el căsătorit și are un copil. Inițial toată lumea credea că acesta nu este un bărbat liber, fiind văzut cu fosta parteneră de viață.

Ce spune Anamaria Prodan despre noul iubit

Doar că se pare că marea lui iubire acum se numește Anamaria Prodan. Și el și ea sunt bogați, dar nu vor să se afișeze în public împreună.

„Despre viața mea personală de acum înainte din ce în ce mai puțin spre niciodată. Am trăit 50 de ani pe prima pagina a ziarelor, am inventat și ridicat în lumea mea bărbați, le-am dat valoare și i-am pus lângă mine și pe ei pe prima pagină! Am terminat rău și eu si copiii mei”, a spus Anamaria Prodan”, într-un interviu Spynews.ro.

Impresara are încă regrete din trecut și asta pentru că îi este greu să accepte că l-a făcut pe Laurențiu Reghecamf celebru, iar acesta a părăsit-o pentru tânăra Corina Caciuc, despre care ea a spus că a fost o escortă de lux.

„Restul de încă 50 de ani pe care sper să-i apuc am să-i trăiesc altfel. Fericită lângă un bărbat puternic din naștere pe care nu îl car eu în spate și nu îi dau eu valoare. Îmi dă el mie. Deci am sa trăiesc în liniște frumos. Vă iubesc și vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru mine în toți acești ani”, a mai spus Anamaria Prodan tot pentru Spynews.ro.