Am aflat cine este tatăl real al copilului celebrei Andreea Mantea. NU este Cristi Mitrea. Surpriza este enormă

27 apr. 2023
Am aflat cine este tatăl real al copilului celebrei Andreea Mantea. NU este Cristi Mitrea. Surpriza este enormă

Cine ar fi zis că un show mai mult regizat va naște în cele din urmă o poveste reală de iubire. Andreea Mantea a participat în urmă cu aproximativ zece ani la emisiunea Burlăcița de pe Antena 1. Așa l-a cunoscut pe Cristi Mitrea, care s-a înscris în concurs să o cucerească. Cei doi au rămas împreună la finla, însă după șase luni totul s-a destrămat.

Andreea Mantea a rămas însărcinată și a dorit să păstreze copilul indiferent de situație. Fostul luptător MMA nu a dorit să-l recunoască spunând că nu crede că este al lui, așa că numele tatălui lipsește din certificatul de naștere al micuțului David.

Oficial Cristi Mitrea nu este părinte. Și nici neoficial pentru că acesta nu a avut niciodată grijă de băiețel și cu toate că într-o perioadă mergea să-l viziteze, acum a rupt din nou relațiile. De precizat că din punct de vedere biologic, el este tatăl copilului, însă ca și comportament categoric nu.

Kamara a fost cel care a șters cu el pe jos în emisiunea lui Cătălin Măruță, după ce Mitrea l-a tot criticat. În urmă cu ceva timp acesta a avut o relație cu producătoarea Andreea Caranda de la PRO TV și probabil de aceea a și primit un job permanent de invitat în trust.

„Nici ca tată n-ai voie să mă judeci, nici ca nimic! Eu măcar sunt trecut în certificatul copilului meu. Simt nevoia să-i spun. Dacă este nepoliticos și nu știe să lase un om să vorbească când e întrebat, eu pot să-i dau niște răspunsuri atât de dure încât o să vadă cum este”, i-a spus Kamara lui Mitrea.

Ce relație are acum Cristi Mitrea cu Andreea Mantea și cu copilul lui

Jurnaliștii FANATIK au fost curioși să afle care mai este situația actuală dintre fostul lupător și Andreea Mantea și dacă se mai interesează de copil.

„Din păcate, nu am o relație cu mama lui David, din nou. Au fost câțiva ani în care am fost aproape de copil, dar acum iarăși suntem într-o beznă totală. Știți că eu nu vorbesc despre viața mea personală, deci cam asta e tot legat de acest subiect”, a declarat Cristi Mitrea, în exclusivitate pentru FANATIK.

Acesta a mai spus și ce pretenții are de la o femeie. Deși a avut un comportament suburban și în cadrul show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici, fostul iubit al Andreei Mantea are totuși succes la femei.

„Wow! Nu multe (glumesc). Odată cu înaintarea în vârstă, am devenit foarte pretențios. Îmi doresc ca femeia să fie femeie. Să fie feminină. Nu-mi plac femeile bossy. Să fie rafinată. Să știe să se îngrijească.

Ador femeile curate, îngrijite, cremuite, parfumate (râde, n. red.). Să aibă umor și să fie educată! La propriu și la figurat, educată! Să scrie corect. Să aibă un job!

Să fie familistă. Fizic, sunt ciudățel. Trebuie să aibă ceva’ și să avem pasiune în pat. Nu am un tipar fix din punct de vedere fizic”, a mai spus acesta pentru FANATIK.