Am aflat cine va fi eliminat de la Survivor România, după Ștefania Ștefan. Ionuț Popa scapă din nou. Numele este complet neașteptat

23 mai 2022
Am aflat cine va fi eliminat de la Survivor România, după Ștefania Ștefan. Ionuț Popa scapă din nou. Numele este complet neașteptat

Deși nimeni nu se aștepta, Ștefania Ștefan, cea mai bună concurentă de la Survivor România, a fost prima eliminată în urma jocurilor individuale. Ionuț Popa și Oana Ciocan au nominalizat-o pentru a scăpa de un jucător redutabil, iar publicul, din păcate nu a salvat-o.

ShowBlitz.ro v-a anunțat încă înainte de difuzare de acest rezultat, care a luat prin surprindere pe mulți. Ei bine, surprizele vor continua. Primul colan de imunitate pus în joc a fost adjudecat de Marian Drăgulescu, care era cotat și de casele de pariuru cu a treia șansă la câștigarea Survivor România.

Cine va fi eliminat de la Survivor România, după Ștefania Ștefan

Doar că el va fi cel eliminat după cel de-al doilea joc. Elena Chiriac va câștiga colanul pentru imunitate, iar Ionuț Popa va fi trimis din nou la mila publicului. Și surpriză mare! Scapă din nou.

Oana Ciocan se accidentează și probabil nu va mai conta prea mult în cursă. Este posibil ca ea să nu fie nominalizată de colegi pentru că în mod cert nu va mai prezenta pericol, însă rămâne de văzut dacă echipa de producție va fi de acord ca aceasta să evolueze cu probleme de sănătate.

Elena Chiriac va rămâne singura Faimoasă în cursa pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Alex Delea, Alexandru Nedelcu și Blaze par a avea acum cele mai mari șanse la câștigarea Survivor România.

Ionuț Popa este pus la zid de fani pentru lipsa de caracter. Acesta și-a nominalizat prietenii rând pe rând și a dat dovadă de multă lipsă de fair play în ultima perioadă. Așa că este greu de crezut că va fi votat în continuare.