Am aflat cine va fi eliminat la Survivor România între Bianca Patrichi și Andrei Krișan. Răsturnare totală de situație

26 apr. 2023
Am aflat cine va fi eliminat la Survivor România între Bianca Patrichi și Andrei Krișan. Răsturnare totală de situație

Ce intensitate a avut acest joc”, a spus aseară Daniel Pavel după ce a văzut cum cei nouă membri ai tribului Taino au luptat până la ultima emoție și răsuflare pentru a câștiga cel mai râvnit și dorit simbol – cel al Imunității, cel care le asigură liniștea pentru cel puțin încă o săptămână în competiție. A fost o seară în care dezamăgirile au atins cote înalte, fericirea s-a transformat în lacrimi și ambiția a ajuns tot mai sus. Totul doar la Survivor!

Jocul de Imunitate le-a pus față în față pe unele dintre cele mai bune prietene în confruntări precum cea dintre Bianca și Carmen, Porkolab și Moromete, dar și pe unii dintre cei care s-au învățat să se întâlnească pe traseu, precum Dan și Robert sau Robert și Ștefania. În final, câștigătorul a fost, și săptămâna aceasta, tot Robert, care a oferit o declarație surprinzătoare: ”V-am zis că am dus colanul doar la spălat?”.

Încercam să echilibrez balanța. Am simțit o presiune foarte mare. Sunt vizată să plec acasă”, a spus Bianca după ce a pierdut la limită confruntarea din jocul final cu 2 la 1 în fața lui Robert. Cu multe emoții, strategii și gânduri despre cum vor merge voturile, cei nouă concurenți s-au îndreptat spre Consiliul de Nominalizare. Acolo, Porkolab a oferit una dintre cele mai sincere păreri despre colegii ei: ”Premiul face ca fiecare să se gândească cum e mai bine să se comporte”.

Cine va fi eliminat de la Survivor România

La decizia celor de acasă au ajuns Bianca, nominalizată de grup și Krișan, propus de către fostul lui coleg de echipă, Robert. Nici unul dintre cei doi nu s-a arătat cu adevărat surprins de nominalizare, așa că fiecare a pledat motivele pentru care ar merita să rămână și pe mai departe.

Cine va fi eliminat de la Survivor România? Probabil Bianca Patrichi pentru a face jocul mai palpitant. Andrei Krișan a devenit oaia neagră a Războinicilor și a promis că va fi vocal. În plus, fără el ar mai rămâne doar doi bărbați în concurs și până acum nicio fată nu a reușit să câștige imunitatea.

Cert este că nici Bianca Patrichi și nici Andrei Krișan nu au fost concurenți foarte spectaculoși. Nici din punct de vedere sportiv nu au excelat, fiind printre ultimii în clasament.

Până acum ambii au mai fost propuși spre eliminare și publicul a ales să îi salveze. Cu siguranță producătorii Acun Medya au pregătit o surpriză mare pentru seara aceasta, în încercarea de a ține audiența cât mai sus. În prezent, show-ul este sub Chefi la Cuțite.