Am aflat cine va fi eliminat pe neașteptate de la Survivor România! Lovitură cruntă pentru PRO TV. Nimeni nu se aștepta

24 ian. 2023
Am aflat cine va fi eliminat pe neașteptate de la Survivor România! Lovitură cruntă pentru PRO TV. Nimeni nu se aștepta

Sezonul cu numărul 4 al reality show-ului Survivor România se bucură de mare succes, dar nu mai este lider absolut de audiență, ca ediția trecută. America Express, cu Irina Fodor prezentatoare a furat o parte din public, iar asta este o lovitură cruntă pentru liderul PRO TV, care încearcă să revină în top.

Săptămâna și eliminările la Survivor România 2023. În doar două săptămâni deja cinci concurenți au părăsit show-ul, iar mâine un altul își va lua rămas bun. Viperele Vesele, așa cum ne-a obișnuit, a făcut deja public rezultatul de la jocul de imunitate, care va avea loc în seara aceasta, pe contul de Instagram.

Ca și cu o seară în urmă, Faimoșii se vor impune cu 10-6, un rezultat neașteptat în condițiile în care Războinicii păreau că dețin controlul absolut în debutul show-ului. Acum aceștia nu se mai regăsesc, iar publicul acuză că selecția nu s-a făcut deloc bine și că au fost introduși sportivi mult prea slab pregătiți.

Cine va fi eliminat de la Survivor România

În urma jocului de imunitate, Războincii vor fi din nou obligați să nominalizeze trei colegi pentru a-i trimite la votul publicului. Ultima dată a fost eliminată Maria Lungu, care a reușit să enerveze pe toată lumea. A fost o eliminare neașteptată, în contextul în care aceasta făcea cel mai mult show și scandal, însă publicul PRO TV nu a gustat deloc stilul de mahala cu care ea se impusese în reality show-ul matrimonial Puterea Dragostei de la Kanal D.

Viperele Vesele a făcut publice și numele celor care vor intra în cursa pentru eliminare. Este vorba despre Andrei Neagu, din nou, Codruța Began și Răzvan Danciu. Nume surpriză pe listă, în contextul în care Robert și Lucianna s-au dovedit a fi și ei jucători foarte slabi.