Am aflat deja cine a câștigat Survivor România! Informații secrete au fost făcute publice. Adio Daniel Pavel!

23 ian. 2023
Am aflat deja cine a câștigat Survivor România! Informații secrete au fost făcute publice. Adio Daniel Pavel!

Probleme mari pentru cei de la PRO TV și Survivor România. Competiția deschisă cu America Express a făcut că numărul telespectatorilor să fie mai mic pentru cel mai de succes reality show din țara noastră, iar acum a mai apărut încă o situație deloc favorabilă.

Contul de Instagram Viperele Vesele publică regulat rezultatul din cadrul jocului dintre Faimoși și Războinici, distrugând practic tot suspansul. Deja am aflat cine a câștigat concursul din această seară, dar nu vom dezvălui publicului, doar că o echipă s-a impus cu 10 la 6.

Conform surselor ShowBlitz.ro, Daniel Pavel este și el iritat de această situație. Survivor România a început foarte bine, dar cifrele sunt într-o ușoară scădere, iar asta crează o situație tensionată în întreaga echipă.

Nu trebuie uitat că recent, Ioana Cosma și Mihai Mironică au fost dați afară după peste 20 de ani de PRO TV pentru că emisiunea lor de la Pro Arena nu făcea audiență pe măsura așteptărilor.

Ce se va întâmpla astăzi la Survivor România

Au mai rămas doar câteva ore până când va începe cea de-a treia săptămână a celui mai puternic sezon din reality show-ul care arată că nu există limite, că provocările sunt făcute pentru a fi depășite și că oamenii pot lupta oricând pentru a demonstra că sunt cei mai buni. Survivor România începe de la 20:30, iar Daniel Pavel le va aduce telespectatorilor întâlnirea cu Faimoșii și Războinicii.

După eliminarea Mariei Lungu, în tribul Războinicilor s-a așternut o aparentă liniște, dar mai ales o imensă bucurie. ”Sunt foarte fericit! Ați văzut reacția mea și la Consiliu”, va spune Robert Moscalu în această seară în primele discuții după ce s-au confruntat cu eliminarea colegei care aparent le aducea numeroase conflicte interne. Și Dan Moscalu este de părere că a fost un moment excelent, iar acesta nu va uita să aprecieze și reacția tribului advers, în ciuda faptului că ”strategic, pentru Faimoși era mai bine să rămână Maria”.
În Tribul Faimoșilor, după ce au reușit câteva victorii importante, se pare că e vremea pentru mici discuții mai aprinse! Una dintre cele mai interesante concluzii ale serii va fi oferită de către Vica: ”Survivor e cum ești și cu jucătorii din echipă”. La cine face vedeta trimitere și ce alte conflicte vor apărea, vedem curând.
Cele două triburi vor reveni și pe traseu. Faimoșii și Războinicii vor lupta în Jocul pentru Provizii, iar apoi vor merge la primul Quiz Game din sezon. Se va lăsa cu multe râsete și voie bune, așa că ediția nu trebuie ratată.