Am aflat secretul rușinos al Laviniei Pârvă. Soția lui Ștefan Bănică se luptă de ani buni cu o mare dependență. Familia este foarte îngrijorată

13 nov. 2021
Am aflat secretul rușinos al Laviniei Pârvă. Soția lui Ștefan Bănică se luptă de ani buni cu o mare dependență. Familia este foarte îngrijorată
Ștefan Bănică și soția lui Lavinia Pârva

Lavinia Pârvă trăiește o viață de vis alături de Ștefan Bănică Jr și de fiul lor. Cu toate astea, vedeta a dezvoltat o dependență de care chiar și mama ei este îngrijorată și îi atrage atenția.

Chiar dacă lucrurile merg bine în relația de cuplu a celor doi, Lavinia Pârvă are o slăbiciune când vine vorba de bani. Vedeta nu se poate opri din cheltuit, iar mama ei spune că are probleme mari în acest sens. Ștefan Bănică Jr. în schimb, nu are nimic de comentat despre pasiunea soției sale pentru shopping.

Mai mult de atât, chiar vedeta povestește că nu înțelege ce se întâmplă pentru că mereu când ajunge în magazine trebuie să cumpere ceva. Lavinia Pârvă recunoaște că își cheltuie banii pe prostii, dar nu știe cum să se oprească.

”Eu sunt cea mai mare cheltuitoare în viață. Eu cred că am o problemă. Maică-mea zice: ‘Măi, fetiță, tu ai o problemă, trebuie să mergem să o rezolvăm…’. Tu știi ce înseamnă să te duci să cumperi prostii așa? Eu mă duc în magazin și niciodată nu plec fără ceva, să cumpăr ceva, dar eu mai am lucrul acela acasă, înțelegi? Asta e o problemă… Să te ferească Dumnezeu să te duci în supermarket dacă ți-e foame…

Eu nu cheltuiesc bani mulți pe lucruri. Toate prostiile, mult și prost.”, a mărturisit Lavinia Pîrva în emisiunea ‘Întrebarea mesei rotunde’.

”Nu vreau să fiu ipocrită”

De când a venit pe lume fiul celor doi, Lavinia Pârvă a renunțat în a-și mai cumpăra haine scumpe. Preferă să se îmbrace cât mai simplu, nu are o atracție pentru branduri ba chiar uneori își cumpără haine ieftine.

Soția lui Ștefan Bănică Jr. mărturisește că a ajuns să cumpere multe lucruri proaste, dar ieftine, din cauza dependenței de cumpărături pe care o are. Cât despre cea mai mare investiție făcută cu banii săi, vedeta spune că cel mai mult a costat casa pe care o are.

”Acuma, de când este fiul meu, nu mai este loc… Acuma nu vreau să fiu ipocrită… Îți dai seama, că am și lucruri bune și scumpe, recunosc lucrul ăsta, dar nu numai asta. Adică, cumpăr și lucruri proaste și ieftine. Acum, cea mai mare sumă pe care am cheltuit-o în viața mea cred că a fost pe casă.

Mi-am cumpărat o casă, dar în rest sunt un om absolut normal, nu sunt un om care epatează, un om care vrea să arate ce branduri poartă. Nu. Am și haine mai ieftine, am și haine într-adevăr mai scumpe.”, a mai povestit vedeta.