Anamaria Prodan, acuzații extrem de grave. Cu cine ar fi însărcinată Corina Caciuc Bilcon. Nu cu Laurențiu Reghecamf

15 nov. 2021
Anamaria Prodan, acuzații extrem de grave. Cu cine ar fi însărcinată Corina Caciuc Bilcon. Nu cu Laurențiu Reghecamf

Anamaria Prodan s-a refugiat în Dubai după ce Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț, însă asta nu înseamnă că impresara nu este la curent cu ce se întâmplă în țară. Recent, aceasta a sugerat faptul că amanta lui Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc Bilcon nici măcar nu ar fi însărcinată cu copilul antrenorului. 

Divorțul a afectat-o vizibil pe Anamaria Prodan. Impresara a slăbit destul de mult în ultimele luni, însă încearcă să țină capul sus atât cât poate. Mai mult de atât, ea susține că ce se întâmplă acum în familia ei este ceva dorit de alții, de foarte multă vreme și nimic întâmplător.

Nu este prima oară când impresara susține că divorțul prin care trece a fost un plan pus la cale de o persoană derță cu rolul de a le distruge viața de cuplu, însă de această dată, acuzațiile Anamariei Prodan sunt mai revoltătoare ca niciodată.

Impresara speră însă ca soțul ei să realizeze ce s-a întâmplat, iar când acest lucru se va întâmpla, spune ea, ” va fi jale pentru toată lumea”.

”Tot ce s-a întâmplat acum s-a vrut de foarte mulți ani. Probabil că Laurențiu nu realizează, dar va realiza în foarte scurt timp și, când va realiza, va fi jale pentru toată lumea. Familia asta, care a muncit atât de mult să ajungă unde a ajuns astăzi a devenit cumva un fel de ciuca bătăilor, pentru faptul că el nu vorbește”, a mărturisit Anamaria Prodan pentru click.ro.

Cu cine ar fi însărcinată Corina Caciuc Bilcon

Cât despre copilul pe care Laurențiu Reghecampf îl așteaptă în doar câteva luni, Anamaria Prodan nu a spus clar, însă a sugerat faptul că amanta acestuia, Corina Caciuc Bilcon ar putea fi însărcinată cu un alt bărbat, nu neapărat cu el, însă cel mai probabil asta se va afla mult mai târziu. ”Nu am căutat amantele dacă-s gravide și cu cine sunt”, a spus ea.

Chiar și așa, impresara spune că îl va iubi și respecat pe soțul ei, indiferent de alegerea pe care a făcut-o.

”Eu am alte idei despre ceea ce se întâmplă, să dea Dumnezeu să nu am dreptate! Cine mă cunoaște, vă spun eu că tremură de acum! Când soțul meu va deschide ochii atunci va fi jale pe vale! Este alegerea lui și, dacă noi îl iubim atât de mult și îl respectăm, l-am lăsat după cum vedeți. Nu m-am dus vreodată după el, nu am făcut scandal, nu am căutat amantele dacă-s gravide și cu cine sunt. Nu m-a interesat! S-au mutat, au devenit cunoscute, ceea ce și-au dorit toată viața!”, a mai declarat Anamaria Prodan.

Deși Anamaria Prodan susține ideea unui plan bine pus la punct menit să o despartă de soțul ei, Corina Caciuc Bilcon în schimb spune că nu își dorește să apară în spațiul public și preferă să se ocupe doar de viitorul ei, al copilului și evident al lui Laurențiu Reghecampf.

”Nu mi-am făcut niciodată un scop din aparițiile în spațiul public. Tot ce mă interesează în acest moment sunt Laurențiu și sarcina cu care m-a binecuvântat Dumnezeu și pe care vreau să o trec cu bine. Sper că înțelegeți dorința mea de a nu fi un subiect de presă, de a avea o viață echilibrată”, a mărturisit Corina Caciuc Bilcon, recent.