Anamaria Prodan, amenințată cu moartea de un milionar celebru. Dezvălurile care cutremură România. Nimeni nu știa această față a lui

14 dec. 2021
Anamaria Prodan, amenințată cu moartea de un milionar celebru. Dezvălurile care cutremură România. Nimeni nu știa această față a lui

Panică totală în familia Anamariei Prodan. Impresara povestește că a fost amenințată cu moartea. Ba mai mult de atât, ea susține că cineva ar vrea chiar să o bage și în spatele gratiilor, însă nu se lasă impresionată de presiuni.

Pe lângă divorțul de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan mai duce un război și cu patronul FCSB, Gigi Becali care pare a fi departe de a se termina, ba din contră, devine din ce în ce mai aprins.

Recent, impresara a mărturisit că Gigi Becali nu e ceea ce pare. Pe cât de credincios, este, pe atât de mult, patronul FCSB ar înjura. Și dacă credeți că impresara se oprește aici, ei bine, o dezvăluire de-a ei va șoca lumea mondenă.

Anamaria Prodan mărturisește că Gigi Becali a ameninațat-o că o va distruge și bonus, îl va folosi ș pe soțul ei Laurențiu Reghecampf împotriva ei.

”Faptul că acest mare credincios are impresia că atunci când vorbește el cu `prietenii` acești oameni îi poartă respect… Dimpotrivă, ei mă sună pe mine și îmi povestesc cum vorbește, cum mă înjură, cu verii, cu toată lumea pe la palat. Credinciosul ăsta mare! Cum se laudă că el are foarte multe relații și că el o să facă, că o să mă distrugă, că o să îl folosească pe Reghe împotriva mea.

Râde de Reghecampf, râde de ce a făcut Reghe, de toate amantele lui Reghe de dinaintea ăsteia. Se laudă că o cunoaște pe Bilcon… Pe mine nu mă interesează și nu mă impresionează absolut nimic”, explică Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, amenințată cu moartea

Șirul mărturisirilor șocante venite din partea impresarei a continuat. Anamaria Prodan spune că Laurențiu Reghecampf este victima patronului FCSB, iar impresara este și ea la mijloc.

Ea povestește că Gigi Becali ar fi ameninațat-o cu moartea, ba chiar a spus că o va trimite și în spatele gratiilor și face eforturi pentru a-și realiza planul până la bun sfârșit, însă impresara nu se lasă intimidată și are metodele ei de apărare.

”Pe Reghecampf poate îl păcălește, cum l-au păcălit foarte mulți, sau toți! El poate păcăli România, păcălim poporul cu televizorul. În schimb, toate maimuțărelile astea alea lui că mă distruge, că mă face, că mă bagă în pușcărie, că nu se lasă până nu mă bagă în pușcărie, că trimite după mine la Snagov să ne omoare, toate astea…

Mai stau, așa, puțin și mă duc frumos la Poliție, să le scriu (n.r. reclamații pentru amenințare), așa… Că nu poți să faci atât de multă mitocănie în oraș și să ameninți pe toate părțile și să vorbești cu toată lumea – mai este și înregistrat de câțiva prieteni comuni – și pe urmă să faci pe credinciosul.”, a mai spus Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.

Anamaria Prodan își cunoaște limitele și tocmai din acest motiv îi recomandă lui Gigi Becali să stea în  banca lui, adăugând că ea va fi mereu un om corect care nu se va schimba.

”Eu îl sfătuiesc să stea în banca lui, să își vadă de amărăciunile lui, că până la urmă, eu sunt un om corect, un om care nu a supărat pe nimeni, un om care i-a băgat bani în buzunar cu nemiluita și nu a fost în stare, o dată, o floare să aducă sau să spună mulțumesc”, a mai adăugat ea.