Anamaria Prodan, cea mai mare umilință pentru Laurențiu Reghecampf. L-a distrus cu ultima actiune

20 nov. 2021
Anamaria Prodan, cea mai mare umilință pentru Laurențiu Reghecampf. L-a distrus cu ultima actiune

De când anunțul divorțului dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan a fost confirmat oficial de ambele părți, impresara a făcut numeroase declarații cu privire la căsnicia pe care a avut-o ani de zile.

Ultimul interviu acordat însă este un atac extrem de dur la adresa lui Laurențiu Reghecampf, semn că impresara nu l-a iertat deloc, ba chiar ea a fost cea care a contribuit la ascesiunea antrenorului.

Corina Caciuc Bilcon ar fi motivul divorțului dintre cei doi. Ea este cea care îi va oferi lui Reghe un copil, iar Anamaria Prodan se simte jenată de faptul că această situație a ajuns să fie mediatizată în presa din întreaga țară.

Ea mărturisește că este contactată de oameni importanți care-i pun fel e fel de întrebări, iar situația este cu atât mai neplăcută în condițiile în care familia a aflat despre amanta lui Laurențiu Reghecampf de pe internet.

Mai mult de atât, impresara spune că ea a fost cea care l-a ridicat pe Reghe și l-a făcut celebru, pentru că nimeni nu auzise de el, până să o cunoască pe ea.

”Nimeni nu-l știa până am apărut eu”

”E o situație foarte complicată, sunt și copii la mijloc. Copiii mei au peste 20 de ani, dar este o situație rușinoasă pentru că suntem celebri în România. Și această rușine adusă familiei noastre de fostul meu soț e intolerabilă.

Este greu de gestionat. Mă sună mulți oameni din lumea fotbalului. A fost nevoie de multă muncă pentru a-l face cunoscut pe fostul meu soț. Nimeni nu-l știa până am apărut eu. M-a înșelat cu o femeie de 28 de ani, lucru pe care l-au aflat și copiii de pe internet. Nu am vrut ca știrile astea să ajungă la ei”, a mărturisit Anamaria Prodan, pentru tuttomercatoweb.com.

Impresara dă vina pe bărbați pentru eșecul mariajelor. Ea spune că la un momendat, aceștia nu mai știu cum să își întrețină familia și caută întotdeauna ceva mai bun, însă nu tot timpul vor găsi ce își doresc.

”Uneori bărbații, ajungând la anumite niveluri, nu știu să întrețină o familie. Întotdeauna cred că merită mai mult de la viață. Aici este vorba de a duce o viață normală, bine făcută, cu mult sacrificiu și muncă și de întreținerea unei familii și a imaginii copiilor”, a mai dezvăluit ea.