Anamaria Prodan, declarație de ultim moment despre relația dintre Corina Bilcon și Laurențiu Reghecamf. Impresara uluiește din nou pe toată lumea

14 oct. 2021
Anamaria Prodan, declarație de ultim moment despre relația dintre Corina Bilcon și Laurențiu Reghecamf. Impresara uluiește din nou pe toată lumea

Anamaria Prodan este complet bulversată de ceea ce i se întâmplă. Se împlinesc mai bine de șase luni de când Laurențiu Reghecamf i-a spus că vrea să divorțeze. Totul s-a transformat într-un circ de zile mari, așa că antrenorul de la CSU Craiova a decis să lase lucrurile să se mai liniștească.

Doar că între timp, iubita lui, Corina Bilcon pe numele real Corina Caciuc, cu care locuiește la Craiova de o bună bucată de timp deja, a rămas însărcinată. Tânără în vârstă de 29 de ani îi va dărui lui Reghe o fetiță peste doar câteva luni. Cei doi sunt foarte entuziasmați de ceea ce trăiesc și au plănuit chiar și o nuntă fastuoasă.

Mai mult decât atât, au stabilit și cine va fi nașul: omul de afaceri, extrem de influent, Adrian Thiess. Între timp, Anamaria Prodan dă foarte multe declarații contradictorii. Ba pare că a acceptat divorțul și că s-a blindat cu o armată de avocați pentru a-i lua toată averea soțului său, ba că nu are de gând să se despartă de el.

Anamaria Prodan, săgeți otrăvite către Corina Bilcon

„Soțul meu este mult prea mândru ca să umble cu o domnișoară, sau să iasă, sau să se afișeze, sau să aibă copil cu o domnișoară de genul arhicunoscută în oraș. Eu cred că soțul meu, când a intrat undeva cu mine, s-a făcut liniște, sau singur, la fel, și cred că niciodată nu ar putea să iasă cu genul ăsta de femei”, a fost una dintre reacțiile impresarei.

Despre Corina Bilcon s-a spus că a fost escortă de lux și că a câștigat un concurs de hostess. Anamaria Prodan a sugerat de mai multe ori că aceasta ar fi fost plătită de mai mulți bărbați celebri și bogați pentru servicii sexuale, doar că se pare că lucrurile nu ar sta chiar așa.

Impresata a postat chiar astăzi un nou mesaj pe Instagram, prin care arată că este foarte dezamăgită de ceea ce se întâmplă. O deranjează că se scrie despre divorț și despre iubirea dintre Corina Bilcon și soțul său. Se pare că mulți încearcă să o convingă să-l lase liber pe Reghe și să se concentreze pe lucrurile bune din viața ei, doar că ea nu dorește deloc să renunțe.

„Nu am foarte mulți prieteni și asta e OK. Pentru că, în ziua de astăzi, prietenii fac exact același lucru pe care îl fac și dușmanii”, este mesajul Anamariei Prodan pe Instagram.