Anamaria Prodan, dezlănțuită. A spus public cine sunt femeile cu care a înșelat-o Laurențiu Reghecamf înainte de Corina Caciuc Bilcon

15 nov. 2021
Anamaria Prodan, dezlănțuită. A spus public cine sunt femeile cu care a înșelat-o Laurențiu Reghecamf înainte de Corina Caciuc Bilcon

Laurențiu Reghecamf a anunțat pentru prima dată că vrea să divorțeze în vara acestui an. Anamaria Prodan a negat tot timpul informația, dar inevitabilul s-au produs. La scurt timp de la apariția acesteia într-o emisiune online de la Kanal D, unde a mărturisit că se gândește să înfieze un copil, soțul său a dat undă verde celor de la Fanatik.ro să publice că iubita lui, neoficială la acel moment, Corina Caciuc (Bilcon) este însărcinată.

A urmat apoi un întreg circ mediatic cu multe informații contradictorii și acuzații de toate părțile. Anamaria Prodan s-a arătat șocată de decizia lui Laurențiu Reghecamf de a depune actele de divorț și a spus că este de neînțeles gestul lui, în contextul în care în urmă cu câteva luni ei și-au reînoit jurămintele la Biserică.

Impresara a spus inițial că-și va ierta soțul, dar acum pare destul de supărată pe el și spune că nu mai este cale de întoarcere. Mai mult de atât, ea a recunoscut pentru prima dată că Reghe a înșelat-o de mai multe ori. Florentina Raiciu a fost un nume care a tot apărut în media pe acest subiect.

„Nu, noi ne uitam după alte domnișoare. Au venit, au trecut. (Reporter Antena Stars: Au fost mai multe?) Așa spunea Gigi Becali. Au venit, au trecut, l-am ajutat de fiecare dată să treacă peste momentele de slăbiciune.

Dar când ajungi la un asemenea nivel, înseamnă că efectiv nu poți să stai acolo sus. Și atunci te întorci acolo unde îți este locul. Cel mai minunat lucru, pe care l-am învățat în viața mea, este să iert. Sunt atât de mândră că am putut să iert și i-am iertat pe toți care mi-au greșit în viața asta. Iar pe soțul meu, actualul meu soț, încă soțul meu… l-am iertat demult.”, a spus Anamaria Prodan la Antena Stars.

Săgeți otrăvite și către Corina Caciuc Bilcon

Acesta nu ratează nicio o ocazie de a arunca săgeți și spre Corina Caciuc Bilcon, actuala iubită a lui Laurențiu Reghecamf, care în luna mai îi va dărui un băiețel. Impresara este revoltată și de faptul că soțul său nu se simte jenat să posteze imagini cu el și amanta din perioada în care ei doi erau căsătoriți și aparent fericiți împreună.

Întrebată de reporter dacă soțul ei a cunoscut-o practic pe actuala iubită în cluburile de noapte, așa cum s-a insistat în mass media, Anamaria Prodan a dat un răspuns cu multe subînțelesuri.

„Eu nu am fost (n.r. în cluburi de noapte). De lângă mine eu, din casă, nu l-am văzut pe Laurențiu Reghecampf plecând nopțile. După ce Luca a plecat în America, și la îndemnul soțului, cel mic a plecat în România din cauza pandemiei, tot la îndemnul soțului… după ce eu am renovat toată casa, tot la îndemnul soțului, a întâlnit diferite domnișoare de acest gen.”, a afirmat aceasta tot la Antena Stars.