Anamaria Prodan îl distruge pe Laurențiu Reghecamf cu o nouă dezvăluire. Noi acuzații și la adresa Corinei Bilcon: „Să se obișnuiască cu ideea”

08 nov. 2021
Anamaria Prodan îl distruge pe Laurențiu Reghecamf cu o nouă dezvăluire. Noi acuzații și la adresa Corinei Bilcon:

Anamaria Prodan a devenit extrem de schimbătoare în ultima vreme. Aceasta a declarat în nenumărate rânduri că Laurențiu Reghecamf va rămâne Soarele ei, indiferent ce s-ar întâmpla. Ba chiar a dat de înțeles că s-ar împăca imediat cu acesta și că probabil i s-au făcut vrăji de a ajuns să-și părăsească familia, la scurt timp după ce au făcut nunta de cristal.

Anamaria Prodan nu poate înțelege cum este posibil ca soțul ei să intre în Biserică în această vară și să-i jure iubire, iar câteva luni mai târziu să provoace tot acest scandal al divorțului. Probabil tot Reghe a fost cel care a furnizat în mass media informația că are o iubită pe nume Corina Caciuc, cunoscut mai mult ca și Corina Bilcon și că aceasta este însărcinată.

Anamaria Prodan i-a transmis antrenorului că nu mai are ce să discute cu el, însă avocații ei l-au avertizat deja că dacă nu oprește tot scandalul mediatic, atunci va începe ea să vorbească. Nu se știe exact ce a enervat-o atât de tare pe impresară. Cât ea a fost în Dubai, Regeha a mers la petrecerea de Haloween organizată de fiul lor, Bebeto și a postat o fotografie cu el pe Instagram.

Anamaria Prodan îl amenință pe Laurențiu Reghecamf

Este posibil ca de aici să fi pornit toată supărarea vedetei, care a lovit subliminal și în Corina Caciuc, spunând practic că este o alegere ieftină.

„Deocamdată avem soi de pace, dar deocamdată. Eu nu ameninț, eu mi-am atenționat soțul și prin intermediul avocaților că dacă nu oprește această porcarie și mizerie în presă, unde eu nu vreau să intru, atunci vorbesc eu. Foarte rar (n.r vorbesc), nu avem ce să comunicăm, el trebuie să înțeleagă că alegerile iefine o să-l coste foarte scump și să se obișnuiască cu ideea”, a declarat Anamaria Prodan.

Impresara l-a adus în discuție și pe Dumnezeu și a spus să fie EL cel care hotărăște ce urmează pentru fiecare. Ea este de părere că Laurențiu Reghecamf a făcut un mare păcat și că mai devreme sau mai târziu justiția divină se va aplica.

„Acolo sus e cineva care va judeca și va da fiecăruia ceea ce merită, iar atunci când intri în biserică pentru mine sunt momente sfinte, momente unice, iar când stai așa zâmbind lângă toți copiii tăi și soția sa, cu cununa pe cap și în fața lui Dumnezeu și îți juri credință, după care primești niște mesaje și telefoane și pleci și te ascunzi și nu îți vezi copilul, și faci ce a făcut Laurențiu Reghecampf n-am mai auzit pe nimeni”, a mai spus Anamaria Prodan la un post de televiziune.