Anamaria Prodan, lovitură finală pentru Laurențiu Reghecamf! Ce i-a urat bebelușului abia născut de Corina Caciuc

19 mai 2022
Anamaria Prodan, lovitură finală pentru Laurențiu Reghecamf! Ce i-a urat bebelușului abia născut de Corina Caciuc

Laurențiu Reghecamf este încă un bărbat căsătorit, dar nu s-a jenat să recunoască în public că iubește o altă femeie de mult timp. Este vorba despre Corina Caciuc, care a născut recent și i-a dăruit un băiețel sănătos, de care antrenorul este foarte mândru.

Anamaria Prodan a fost foarte afectată de divorț și a avut multe reacții halucinante de-a lungul timpului. Totul s-a transformat într-un circ de zile mari, presărat cu acuzații și dezvăluiri care mai de care mai jenante.

Dar iată că acum impresara a avut un mesaj echilibrat pentru încă soțul său și pentru bebelușul abia născut, care nu are nicio vină pentru tot ceea ce se întâmplă în prezent între adulți.

Mesajul Anamariei Prodan pentru Reghe și bebelușul lui

„Îl felicit pe Reghe pentru copil. Îi doresc să fie sănătos, să fie bine. Și lui să aibă putere, să mai facă copii, cât mai mulți, atâția câți își va dori el. Să îl întreacă pe Cristi Borcea chiar, să aibă mai mulți”, a declarat Anamaria Prodan, la scurt timp după ce Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au devenit părinți, conform Fanatik.

Micuțul celor doi va purta numele Liam, iar pentru antrenor este al treilea copil, după Luca și Laurențiu Reghecamf Junior. Acesta a postat o fotografie cu cei doi băieți ai lui și le-a transmis că îi iubește.

Chiar dacă pe plan profesional lucrurile nu îi merg deloc bine, ratând toate obiectivele cu Universitatea Craiova, clubul pe care-l antrenează, din punct de vedere sentimental, Reghe pare mai fericit ca oricând.