Anamaria Prodan nu s-a mai putut abține! A spus public din ce cauză ar fi murit de fapt fetița de doar un an a lui Laurențiu Reghecamf cu Mariana Pffeifer

24 oct. 2021
Anamaria Prodan nu s-a mai putut abține! A spus public din ce cauză ar fi murit de fapt fetița de doar un an a lui Laurențiu Reghecamf cu Mariana Pffeifer

Războiul dintre Anamaria Prodan și femeile din jurul soțului său, Laurențiu Reghecamf a trecut deja la un alt nivel. Fosta soție a antrenorului, Mariana Pfeiffer, cu care el a fost căsătorit timp de 13 ani, i-a adus multe acuzații dure impresarei.

A spus că Anamaria Prodan a fost cea care i-a distrus ei căsnicia, iar acum karma se răzbună și trăiește aceeași dramă ca și ea. Mai mult decât atât, femeia a acuzat-o că nu i-ar fi permis lui Reghe să-i dea bani, ca pensie alimentară, fiului său, Luca și că a fost nevoită să-l crească singură din veniturile ei relativ modeste.

După ce i-a terfelit bine numele, Anamaria Prodan nu a mai rezistat și a lansat un mesaj năucitor la adresa Marianei Pffeifer, care a lăsat pe toată lumea mască. Ea a făcut referire la moartea fetiței de doar un an, a lui Reghe cu fosta lui soție.

Anamaria Prodan și-a ieșit din minți

”Probabil își decupează puținele rânduri din fiecare ziar unde imploră și cer cu disperare să fie luate în seamă și și-l înrămează deasupra patului! Nu am să stau să mă cobor de pe piedestalul de unde tronez să fac celebre niște individe.

Stau, totuși, și mă gândesc că atunci când îți moare un copil la o vârstă atât de fragedă înseamnă ca ai multe păcate la activ și Dumnezeu îți trage un semnal de alarmă că, de la o anumită vârstă, nu mai poți căuta celebritatea de fiecare dată pe spatele meu și al soțului meu. Lucru valabil și pentru amante și pentru foste neveste”, a fost reacția uluitoare a Anamariei Prodan la adresa Marianei Pffeifer pentru click.ro.

Corina Caciuc Bilcon și Laurențiu Reghecamf Foto: FANATIK.RO

Aceasta este foarte supărată și pe Corina Caciuc Bilcon, actuala iubită a lui Laurențiu Reghecamf, despre care are de spus numai lucruri negative. Impresara este foarte nervoasă din cauza acestei situații și nu se mai poate cenzura când vine vorba despre declarații pentru presă. Anamaria Prodan susține că Reghe ar fi fost nimeni dacă nu l-ar fi împins ea spre glorie.

“Eu am copii de crescut, afaceri de făcut, eu sunt Anamaria Prodan. E firesc să fie frustrată audiența și să viseze la publicitate pe spatele meu. Nu mă cobor la nivelul ăsta, să dau replici sau să comentez ce spune una din actualele amante, licențiată habar nu am în ce … și fosta soție a soțului meu, cosmeticiană. Acestea nu fac decât sa-l târască în mizerie, să-i distrugă cariera, să-i păteze obrazul!”, a spus impresara pentru spynews.ro.