Anamaria Prodan, reacția oficială promisă în divorțul de Laurențiu Reghecamf. Impresara uimește din nou

18 oct. 2021
Anamaria Prodan, reacția oficială promisă în divorțul de Laurențiu Reghecamf. Impresara uimește din nou

Anamaria Prodan promitea în urmă cu câteva zile, după ce în spațiul public au apărut fotografii de cuplu cu Laurențiu Reghecamf și Corina Caciuc (Bilcon), că va transmite luni o reacție oficială cu privire la toată această situație. Impresara a uimit din nou cu mesajul ei.

Anamaria Prodan a încercat timp de mai multe luni să nege divorțul de soțul său. Chiar s-a mutat o perioadă în Dubai și i-a lăsat lui Reghe mult spațiu. Deși acesta a fost fotografiat de paparazzi alături de Corina Bilcon, soția sa a refuzat să accepte realitatea.

Dar inevitabilul s-a produs. Iubita lui Reghe a rămas însărcinată, iar el a dat toate detaliile către site-ul FANATIK, în urmă cu o săptămână. Din acel moment a urmat un lung șir de declarații prin intermediul presei, unele directe, altele indirecte.

Acum Anamaria Prodan a dat un comunicat oficial cu privire la divorț. Îl numește în continuare pe soțul său, SOARELE MEU și are numai cuvinte de laudă la adresa lui, deși acesta a înșelat-o ani de zile cu Corina Bilcon, cu care urmează să se căsătorească.

Mesajul oficial al Anamariei Prodan legat de divorțul de Reghe

“A avea o dorința puternică nu înseamnă ca îți știi stăpâni gândurile sau că le stii sincer directiona către bine!
Tot ce avem in creierul nostru poate sa fie pus pe pozitiv, depinde ce dorim sa realizam si cum ne imaginam ca putem! Numai in creierul nostru credem ca ii ajutam pe cei ce gravitează pe lângă noi si nu-s suflete puternice! Noi nu știm ce își doresc aceste sufletesi cumplit de rau este faptul ca nici aceste suflete habar nu au ce si doresc! Dreptul nostru este doar sa alegem pentru noi! Putem alege sa ajutam aceste suflete slabe,însă nu putem sa -i obligam sau sa-i trezim din somnul adânc in care cad.

Putem sa alegem sa ii ajutam! Însă niciodată nu vom sti ce își doresc aceste suflete! Este povestea lui Dumnezeu. Îți da, dar nu îți poate bagă in traista! Avem liberul arbitru! Depinde de capacitatea noastră intelectuala ce alegere facem. Când ne zbatem si vrem sa ajutam alt suflet, noi credem in creierul nostru ca facem bine! Mi-am antrenat creierul sa cred ca oamenii de lângă mine sunt buni! De fapt, de multe ori, când ești suflet slab nu ești tu la butoane! Pentru asta, ca sa preiei comanda, trebuie sa-ti antrenezi creierul sa știe diferența între a-ți dori ceva si cum faci ca sa obții ce-ți dorești! Atâta timp cât ești stăpân pe dorinte clare si știi ca nu tu trebuie sa te zbați ca sa primesti ce-ți dorești, ești in disciplina cu creierul!

Sufletul cu creier trebuie sa fie condus de forța binelui! Trebuie sa creadă in principiile vieții sau, mai bine spus, sa le înțeleagă. Dacă o alta persoana e departe de tine, nu înseamna ca e bine, chiar dacă toți ceilalți si inclusiv acea persoana spune ca e bine, adică, dacă realitatea pentru ochi spune asta, realitatea pentru creier e alta.

Exteriorul faptelor poate încerca sa te convingă ca persoana e bine, însă in creierul ei poate sa fie exact opusul! Direcția nu este data de realitatea ce o vede ochiul Si nici de ce încearcă sa te convingă ceilalți, realitatea e făcută din ceea ce vrei tu sa crezi si se îndreaptă in direcția credinței tale clare! Asta ne conduce! Creierul meu își aduce aminte doar de cât bine am făcut pana acum pentru mine, pentru soțul meu, pentru copiii mei, pentru prietenii mei sau pentru oameni care mi-au cerut ajutorul. Eu consider, in creier, ca am făcut bine tuturor!

Mi-am antrenat creierul sa creadă așa ceva, a reacționat la ce l-am antrenat, l-am învățat sa fie “SMART” si sa ma ajute sa obțin ce îmi doresc! Creierul nostru este creatorul stării in care ne aflam acum! Nu imi las niciodată creierul sa-mi ofere stări negative, EU ii spun cum vreau sa ma simt si îmi aduc aminte ca am făcut numai bine pana acum! IMI ADUC AMINTE CE MI-A FĂCUT NUMAI BINE ȘI IMI PĂSTREZ STAREA ASTA!

Ce nu am obținut pana acum vine cu siguranța de acum încolo! Trebuie sa ne învățam creierul cu siguranța binelui, sa ne aducem aminte cât bine am primit pana acum! Starea de bine nu ne-o da cealaltă persoana, noi am învățat ce ne face bine si am acceptat binele creat de noi! Acum trebuie, din nou, sa ne “up datăm “si sa creăm mai mult bine in gând! Eu sunt inundata in creier de bine, de fericire, de frumusețea familiei mele.

Creierul meu a învățat sa dea drumul la trecut căci dacă dai drumul trecutului, nu înseamnă ca binele nu mai vine la tine, îți înveți creierul sa dea drumul la raul din care vrei sa scapi si sa faci loc pentru binele care instant distruge RAUL! Am sa invit pe cei care m-au supărat la mine, sa bem o cafea, sa-i fac sa înțeleagă ca viața este scurta si merita trăită decent si demn. Nu zilele cu soare sau cele cu ploaie îți fac creierul sa știe sa aleagă binele, dorința noastra nu trebuie sa fie aleasa din trecut, noul bine e ceea ce tu dorești! Trecutul negativ din creier nu poate genera gânduri bune, numai momentul actual bine stăpânit poate genera gânduri bune si un viitor frumos !

Tatăl copilului meu este un suflet bun, minunat. Noi mereu îl vom striga în universul nostru. Greșelile făcute de acest suflet minunat sunt omenesti! Fără greșeli pe care le înțelegem, ni le asumăm și le îndreptăm, nu putem evolua. Evoluția noastră ca indivizi unici ( căci toți suntem unici în felul nostru ) depinde de capacitatea fiecărui suflet să se înalțe!

O să-l ajutam pe Soarele nostru ca sufletul lui să poata vibra înalt! NOI, familia, ne rugam ca, în această viață, acest suflet minunat al lui LAURENȚIU să cunoască adevarata fericire, alături de noi cei care îl divinizăm și l-a ajutat să atingă culmile succesului”, spune Anamaria Prodan în comunicatul care a ajuns prima dată tot la FANATIK .