Anamaria Prodan revine în televiziune și îl distruge complet pe Laurențiu Reghecamf. Lovitură fatală și pentru Corina Caciuc. O nouă dezvăluire rușinoasă

22 nov. 2021
Anamaria Prodan revine în televiziune și îl distruge complet pe Laurențiu Reghecamf. Lovitură fatală și pentru Corina Caciuc. O nouă dezvăluire rușinoasă
FOTO: Fanatik.ro

Anamaria Prodan a declarat în mai multe rânduri că nu dorește să se răzbune pe Laurențiu Reghecamf, pe care l-a numit soarele mele până acum câteva săptămâni. Totuși ultimele ei acțiuni arată că impresara este foarte supărată pe soțul ei și nu ratează nicio ocazie pentru a-l face de râns public.

Conform surselor ShowBlitz.ro, Laurențiu Reghecamf a fost foarte afectată de ultimele dezvăluiri din presă. Mai exact a apărut un filmuleț jenant cu iubita sa, Corina Caciuc (DETALII AICI), în care aceasta era filmată de cântărețul Kamara, cu care avea o idilă. La acel moment, tânăra care are astăzi 29 de ani era adolescentă, fuma, era certată cu părinții și lipsea mult de la școală.

Anamaria Prodan nu a ratat acest moment și a profitat de ocazie pentru a-și mai umili încă o dată fostul soț. Mai mult decât atât, aceasta a anunțat că a devenit acționar la două posturi de televiziune, Realitatea Sportivă și Realitatea Star. Acestea urmează să fie lansate în curând, iar impresara se va implica în politica editorială. În trecut, ea a activat ca jurnalistă, așa că practic se întoarce la prima ei dragoste.

Anamaria Prodan, lovituri în rafală pentru Laurențiu Reghecamf și Corina Caciuc

„Gigi Becali mi-a zis în față că Laurențiu are o amantă. Eu am rămas uluită, pentru că nu știam ce se întâmplă. Eu pentru fotbaliști eram soldatul universal. Îi verificam non stop. Eu i-am spus soțului meu că sunt niște probleme mari cu domnișoara în cauză.

El nu a crezut! A zis că domnișoara a făcut Cambridge, că ar avea o firmă. Și uite că am aflat și de Kamara, care a fost la noi la botez. Kamara i-a dat un mesaj lui Laurențiu și i-a spus cât de mult a greșit.

Dacă azi a apărut ceva cu Kamara, mâine poate apărea altceva. Mie Laurențiu mi-a predat o lecție de viață, ca și Gigi Becali. Stai cu un om în viață și nu-l cunoști!”, a declarat Anamaria Prodan, la Realitatea Plus.

Impresara a vorbit și despre noul ei proiect, care pare să o entuziasmeze foarte mult. Practic ea devine și patroană de televiziune și va fi în mod cert în centrul atenției tot mai mult. Ambițioasă din fire, are planuri mari și probabil va dori să-și transforme business-ul într-unul de mare succes.

„Este o provocare maximă pentru mine. Provenind din rândurile presei, mă întorc la prima dragoste. Am crezut în integritatea presei. Cred în oamenii tineri foarte pregătiți. Îi mulțumesc unui om care îmi este foarte drag. Se numește Paul Păcuraru. Am știut că gândim la fel. Vorbesc despre un canal de sport altfel decât ceea ce avem. Omul sfințește locul. Noi vom strânge o echipă frumoasă. Nu mă schimbă faptul că sunt patron de televiziune”, a declarat Anamaria Prodan pentru site-ul Realitatea Sportivă.