Anamaria Prodan se răzbună crunt pe Laurențiu Reghecamf. Lovitura fatală la care nu se aștepta. Mai rămâne cu Corina Bilcon?

20 oct. 2021
Anamaria Prodan se răzbună crunt pe Laurențiu Reghecamf. Lovitura fatală la care nu se aștepta. Mai rămâne cu Corina Bilcon?

Anamaria Prodan se simte trădată, umilită, înșelată, dar în continuare puternică. Impresara a acceptat cu greu divorțul de Laurențiu Reghecamf, care spune ea, a mințit că a depus actele de separare la autorități. Corina Caciuc Bilcon a intervenit și ea în povestea celor doi soți și a spus că nu vrea să-i mai fie târât numele în scandaluri pentru că este interesată doar de sarcină.

Toate acestea au pus paie pe foc și au enervat-o și mai mult pe Anamaria Prodan, care este decistă să-l lase pe Laurențiu Reghecamf falit. Ea vrea ca acesta să rămână doar cu salariul de antrenor de la CSU Craiova pentru că toată averea a făcut-o ea.

Cei doi s-au căsătorit în SUA, iar legile americane sunt foarte aspre atunci când vine vorba de adulter, așa că este posibil ca Reghe chiar să rămână fără nimic. De altfel, aceștia ar avea în comun doar o casă din SUA, restul se pare că i-ar aparține Anamariei Prodan.

Anamaria Prodan spune că toți banii sunt ai ei

Și dacă până acum era Soarele ei, impresara a declarat în emisiunea lui Cătălin Măruță că nu se va mai împăca niciodată cu el pentru că i-a rănit coplilul pe Bebebto, care suferă enorm. Băiatul are doar 12 ani și nu și-a mai văzut tatăl de zece luni. Acesta a fost ocupat cu cariera, dar și cu Corina Bilcon, care va naște o fetiță în câteva luni.

„Cu Laur nu o să mă mai împac niciodată. Mi-a rănit copilul Laurențiu Reghecampf nu are ce împărți cu mine. Tot e moștenit de la mama. Nu avem nimic de împărțit. Mama mea a fost om de afaceri.

Anamaria Prodan este milionară și copiii sunt la fel. El a muncit enorm, dar pentru alții, nu pentru noi. Laurențiu nu are de luat jumătate din avere, trebuie să lase totul copiilor lui. Nu avem nimic împreună. Am trăit de acei bani. Nu am avut contract prenupțial.”, a spus Anamaria Prodan în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Aceasta a mai dat detalii și despre noul iubit. Toate informațiile AICI.