Anamaria Prodan și-a ieșit din minți în direct! A făcut un scandal monstru! Ce a prezis Carmen Harra în legătură cu divorțul de Laurențiu Reghecamf a făcut-o să izbucnească

13 nov. 2021
Anamaria Prodan și-a ieșit din minți în direct! A făcut un scandal monstru! Ce a prezis Carmen Harra în legătură cu divorțul de Laurențiu Reghecamf a făcut-o să izbucnească

Telenovele divorțului dintre Laurențiu Reghecamf și Anamaria Prodan este departe de a se încheia. Corina Caciuc Bilcon continuă să fie o țintă în ecuația acestui scandal fără precedent. Carmen Harra a fost invitată în emisiunea „Exclusiv VIP”, de la Prima TV România, de Cristian Brancu și a fost întrebată și ce părere are despre ce se va întâmpla între cei doi soți.

Aceasta a explicat că relația nu avea cum să dureze la nesfârșit din cauza Anamariei Prodan, care este este o narcisistă. Mai mult decât atât, caracterul ei este un element negativ, care-i va aduce mari pierderi în divorț.

„Pot spune că Anamaria Prodan este tipologia narcisistului, asta a fost problema în relația lor. Relațile cu un narcisist nu supraviețuiesc timpului. Din cauza că ea este un element narcisist, ea o să aibă multe probleme în divorțul ăsta, ea o să-i ceara oricât de mulți bani vrea, iar divorțul o sa se termine urât. În privința acestei tinere cu care s-a căsătorit Reghecampf, ea a luat tatăl unor copii și există o karmă legată de treaba asta, însă și Anamaria Prodan a făcut același lucru cu Reghe.”, a declarat Carmen Harra la Prima Tv.

Anamaria Prodan și-a ieșit din minți

Impresara a fost pusă la curent cu profețiile celebrei Carmen Harra și și-a ieșit efectiv din minți. Aceasta a dat numeroase telefoane și a cerut să intre în direct pentru a da o replică acide la cele spune. I s-a părut inacceptabil să se vorbească despre ea în această manieră și mai ales să o facă cineva care nu cunoaște situația în familia ei.

„Doamna Harra daca nu stăpâniți subiectul și faceți declarații bazate doar pe ceea vedeți în ziare. Cred că fiecare ar trebui să își vadă de treaba lui. Soțul meu are drepturi egale cu mine, iar copilul meu dacă postează ceva o face pentru că e foarte inteligent și e foarte conștient de ceea se întâmplă . Dacă nu stăpâniți niște lucruri și nu cunoașteți situația, nu aveți cum să faceți o analiză. Vreau să nu mai discutați despre divorțul meu. Nu am declarat niciodată nimic rău de soțul meu și ceea ce s-a întâmplat este greșeala soțului meu pe care trebuie să și-o asume.”, a spus Anamaria Prodan.

Carmen Harra locuiește în Statele Unite ale Americii și este licențiată în pshilogie acolo, dar continuă să apară la televiziunile din România unde face diferite profeții, mai ales că este recunoscută și pentru abilitățile sale în numerologie.