Anamaria Prodan șochează! Cine i-ar fi făcut vrăji lui Laurențiu Reghecamf ca să divorțeze? A fost un plan făcut de mult timp

07 nov. 2021
Anamaria Prodan șochează! Cine i-ar fi făcut vrăji lui Laurențiu Reghecamf ca să divorțeze? A fost un plan făcut de mult timp

Anamaria Prodan continuă să fie foarte bulversată și pare că nu acceptă încă divorțul de Laurențiu Reghecamf. Aceasta oscilează între amenințări și momente în care vrea răzbunare și perioade în care insistă pe ideea că ea va fi mereu alături de soțul său, care speră ea, își va reveni în curând.

Anamaria Prodan se află zilele acestea în Dubai, unde a participat la două evenimente importante de acolo. Au fost prezente mai multe vedete din România, iar ea pare să se fi distrat foarte bine.

În tot acest timp, fiul ei cel mic, Bebeto s-a aflat în România și a organizat o petrecere de Haloween. Au fost alături de el și tatăl său, dar și fratele cel mare, Luca Reghecamf. Pozele au fost postate pe rețelele de socializare, ceea ce a scos-o din minți pe impresară.

„A venit cinci minute, am înțeles, cât eu am fost plecată. A venit la petrecere. A făcut o petrecere acasă, cu copiii. A făcut câteva poze și a plecat! Și le-a și postat! Sunt mulțumită și fericită că le postează!”, a declarat Anamaria Prodan pentru Click.

Anamaria Prodan îl vrea înapoi pe Reghe

Aceasta a revenit apoi cu alte dezvăluiri și spune că tot ce trăiește ea acum este de fapt o conspirație. Că totul a fost planificat încă de acum mult timp pentru a le distruge familia și imaginea. Ea evită să-i pronunțe numele Corinei Caciuc, iubita lui Reghe, care a și amenințat că o dă în judecată, dar a sugerat inclusiv că soțul său și-a pierdut mințile pentru că i s-ar fi făcut vrăji.

„Să vă așteptați că întotdeauna am să-l susțin, chiar dacă de multe ori îl mai înțep și mai intru în el, că este firesc, pentru că a făcut niște greșeli foarte mari. Dar întotdeauna voi fi în spatele lui sau lângă el. Și eu și copiii. Războiul meu, dacă este un război cu Laurențiu, este la mine în casă, cu copiii, cu ce ne certăm noi. Dar, în fața lumii, Anamaria Prodan va sta exact ca un doberman lângă Laurențiu Reghecampf. Dacă cineva i-a făcut rău și încearcă în continuare niciodată nu o să fie iertat în viață.

Laurențiu se va trezi cu siguranță! Ce se întâmplă acum nu știe nimeni! Nici eu nu-mi explic cum, după ce stai în biserică lângă un om cu cununiile pe cap, pleci! Nu știu nici eu cum te poate amenința, obliga, vrăji oricine pe pământul ăsta! Dar cu siguranță va plăti cu vârf și îndesat, cum nu s-ar fi gândit vreodată!”, a mai spus Anamaria Prodan, conform sursei citate.