Anamaria Prodan, surprinsă sărutându-se pe buze cu un alt bărbat celebru. Imaginile au fost filmate

03 nov. 2021
Anamaria Prodan, surprinsă sărutându-se pe buze cu un alt bărbat celebru. Imaginile au fost filmate
Anamaria Prodan în urmă cu mai mult timp, în timp ce se distra în Dubai, după despărțirea de Reghe

Anamaria Prodan nu vrea să-i lase nimic lui Laurențiu Reghecamf, așa că s-a apucat să vândă tot. Ea a declarat în cadrul unei emisiuni de televiziune că întreaga sa avere este moștenită de la mama ei și că nu are de împărțit cu fostul soț decât două case, una în Statele Unite ale Americii și una în Snagov.

Anamaria Prodan a vândut proprietatea de lux pe care o deținea în Dubai și a argumentat spunând că nici Laurențiu Reghecamf Junior, alintat Bebeto nu mai dorește să meargă la școală acolo.

Dar asta nu înseamnă că impresara nu-și mai petrece timp prețios în locația preferată a vedetelor. Chiar ieri seară, cântăreața Ruby a postat pe Instagram un live, în care o arăta pe Anamaria Prodan fumând o țigară electronică, extrem de veselă și înconjurată de prieteni.

Printre aceștia și renumitul designer, Cătălin Botezaru, dar și Eduard Eremia, un nume foarte cunoscut în industria luptelor K1. El este cel care organizează cele mai prestigioase gale. Anamaria Prodan l-a sărutat pe acesta pe buze, însă din greșeală. Toți prietenii s-au amuzat copios de această gafă.

Ce face Laurențiu Reghecamf între timp

Între timp, Laurențiu Reghecamf își vede de antrenorat. Acesta are ambiții mari cu echipa sa, CSU Craiova, cu care speră să câștige titlul în acest an. Cel puțin acesta este obiectul declarat.

Iubita sa, Corina Caciuc, cunoscută mai mult ca și Corina Bilcon lucrează la o firmă deschisă în urmă cu un an, în care figurează ca acționar și Luca Reghecamf, fiul cel mare al antrenorului. Acesta a declarat că toată lumea muncește pentru această companie în mod egal și că o respectă pe Anamaria Prodan, dar nu vrea să spună mai mult.

El a mai menționat și că declarațiile lui cu care aceasta se laudă în cartea pe care tocmai a lansat-o sunt foarte vechi. O lovitură pentru celebra impresară care spune că-l vede ca pe propriul fiu.