Anamaria Prodan tună și fulgeră! Ce reacția a avut când a aflat că iubita lui Laurențiu Reghecamf este însărcinată

10 oct. 2021
Anamaria Prodan tună și fulgeră! Ce reacția a avut când a aflat că iubita lui Laurențiu Reghecamf este însărcinată

Jurnaliștii de la FANATIK.RO au dezvăluit că Laurențiu Reghecamf locuiește în prezent la Craiova, alături de iubita lui, Corina Bilcon. Cei doi se afișează peste tot ca un cuplu și nu-și mai ascund relație. Mai mult decât atât, tânăra ar fi însărcinată în trei luni cu o fetiță.

Laurențiu Reghecamf este mai decis ca niciodată să divorțeze de Anamaria Prodan, doar că ea nici nu dorește să audă de acest subiect. Contactată de cei de la fanatik.ro, pentru a le oferi o recație cu privire la sarcina Corinei Bilcon, impresara s-a arătat foarte surprinsă de subiect și a negat totul.

“Ce sarcina? Nu știu despre ce vorbești… Cine e Corina? Ce înseamnă iubită oficială și noi nu știm? Nu înțeleg despre ce vorbești. Habar nu am, nu citesc presa. Am vorbit cu soțul meu acum 30 de minute și nu cred ca știa asta. Nu știu cine e fata asta, nu înțeleg de ce se tot bate apa despre ea…”, a fost reacția Anamariei Prodan.

Încă de acum câteva luni s-a vorbit în presă că Laurențiu Reghecamf are o relație secretă cu Corina Bilcon de mai bine de opt ani de zile. La scurt timp de la această dezvăluire, antrenorul de la CSU Craiova a anunțat că divorțează, dar totul s-a transformat într-o telenovelă fără sfârșit.

Anamaria Prodan nu mai poate face nimic

„Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, spunea Laurențiu Reghecampf, tot pentru FANATIK în urmă cu câteva luni.

Însă Anamaria Prodan s-a opus cu vehemență și totul s-a transformat într-un circ de zile mari. Atunci antrenorul a decis să lase lucrurile așa o perioadă, dar căsătoria cu soția lui mai exista doar în acte întrucât el nu s-a mai dezlipit de Corina Bilcon.

Se zvonise și că Reghe ar fi avut o relație cu Florentina Raiciu, o altă divă tunată de Dorobanți, dar poveste s-a încheiat rapid. În schimb dragostea pentru cea care-i va dărui o fetiță se pare că est efoarte mare, iar Anamaria Prodan nu va mai putea împiedica divorțul. Cei doi vor avea de împărțit o avere imensă.