Anamaria Prodan uimește din nou! Declarație de dragoste pentru Dan Alexa, cel căruia i-a dat un pumn în 2019. Reacția lui Reghecamf

09 oct. 2021
Anamaria Prodan uimește din nou! Declarație de dragoste pentru Dan Alexa, cel căruia i-a dat un pumn în 2019. Reacția lui Reghecamf

Revenită în România, după câteva luni bune petrecute în Dubai, Anamaria Prodan nu poate sta prea mult timp departe de presă. Ea adoră să fie în centrul atenției și răspunde la absolut toate întrebările jurnaliștilor, chiar dacă unele o deranjează teribil.

Povestea divorțului de Laurențiu Reghecamf este încă de actualitate, deși impresara neagă că ar fi vorba de vreo separare între ea și soțul său. Gigi Becali a dezvăluit, însă că fiecare dintre cei doi, are viața lui și că nu există o căsnicie între ei în adevăratul sens al cuvântului.

Mult timp s-a zvonit că Dan Alexa, fost fotbalist și antrenor, ar fi fost amantul Anamariei Prodan. Ea a negat mereu, însă celebrul pumn pe car e i l-a aplicat în anul 2019 a lăsat loc de multe interpretrări.

Anamaria Prodan a fost invitată pe canalul de Youtube al Kanal D și în cadrul emisiunii Fiță cu Adiță a povestit printre altele și despre conflictul pe care l-a avut cu antrenorul Dan Alexa, după un meci între Astra și FC Botoșani.

Ce relație există în prezent între Anamaria Prodan și Dan Alexa

„Dan Alexa a fost unul dintre cei mai talentați antrenori pe care eu i-am văzut în viața mea. Puteam să intru toată în foc că va ajunge în cel mai scurt timp antrenorul echipei naționale. Acum ne vedem, ne salutăm… Dar, concepțiile și ideile mele despre fotbal și viață nu se potrivesc cu ale lui”, a spus aceasta

Anamaria Prodan a vorbit și despre scandalul avut cu Gigi Becali, din cauza transferului lui Dennis Man, la Parma. Pentru prima dată, a părut că dă înapoi.

„Eu cred în prietenie foarte mult și-n momentul în care mă trădează omul pentru care am făcut absolut orice, atunci am pornirea aia pe moment să-l fac zob, dar o fac din gură… Să te ferească Dumnezeu să intri în gura mea, cum e vorba aia…

Olteanca te distruge, dar sunt mândră de mine că am învățat să iert. Dacă nu ierți, te macină pe interior și nu poți să trăiești fericit. Dar cred atât de mult în Dumnezeu și spun că orice șut în fund e un pas înainte și dacă așa fost să fie înseamnă că s-a închis ușa asta și se deschid alte trei”, a mai spus impesara.

Laurențiu Reghecamf a preferat să nu aibă nicio reacție pe aceste subiecte și să continue să dea declarații doar despre echipa sa de club, CSU Craiova cu care vrea să câștige campionatul.