Anca Serea divorțează de Adi Sînă? Vedeta a vrut să se știe totul de la ea mai întâi: ”Mi-am dat seama că…”

09 dec. 2022
Anca Serea divorțează de Adi Sînă? Vedeta a vrut să se știe totul de la ea mai întâi: ”Mi-am dat seama că...”

Anca Serea și Adi Sînă sunt împreună de 12 ani și s-au căsătorit în urmă cu șapte ani. Viața cu șase copii nu este însă una ușoară, iar tensiunile există. 

Chiar Anca Serea a vorbit recent despre motivul care i-a adus pe cei doi în pragul divorțului. Vedeta a mărturisit recent că au existat chiar două momente în care cei doi au vrut să divorțeze.

Cuplul a vorbit atunci destul de serios, însă după ce au pus mai multe lucruri în balanță și-au dat seama că nu exist motive suficient de bune pentru a-și spune adio.

”Cred că a existat un moment sau două în care am vrut să renunțăm, dar ne-am dat seama că nu aveam un motiv suficient de serios și cred că toate experiențele astea, și acum vorbim foarte serios, ne fac să realizăm ce avem, de fapt.

Am zis că nu o să mergem mai departe, că o să ne despărțim, dar nu. Mi-am dat seama apoi că nici nu a fost adevărat”, a mărturisit Anca Serea.

Ce i-a făcut Adi Sînă soției sale, Anca Serea

Ce probleme existau între cei doi? Comunicarea pare să fie de vină. Anca Serea și Adi Sînă ajungeau să se certe din fel de fel de motive și de abia în ultimii ani și-au dat seama cum, dar și când au greșit.

Sunt încă în continuare anumite lucruri care o enervează pe vedetă, dar chiar și așa, reușește să treacă peste ele.

”Cred că în ultimii doi ani atât eu, cât și Adi ne-am maturizat foarte mult și chiar dacă mai greșim uneori, pentru că a greși e omenește, cred că ce ne ține împreună e faptul că avem o familie atât de frumoasă, că încă ne mai iubim mult și că mai există pasiunea aia.

Mă enervează și mă supără, nu îi răspund la telefon zile în șir sau ore. Da, mi se întâmplă și d-astea. Eu vreau să fiu sinceră! El mă ia așa cu binișorul”, a mai spus vedeta.