Anca Serea divorțează după 7 ani de căsnicie și 4 copii? Adi Sînă a recunoscut totul în direct: „Ca în orice relație…”

11 nov. 2022
Anca Serea divorțează după 7 ani de căsnicie și 4 copii? Adi Sînă a recunoscut totul în direct:

Anca Serea și Adi Sînă formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Sunt împreună de 12 ani și căsătoriți de 7. Au împreună 4 copii, plus încă 2 din mariajul precedent al frumoasei prezentatoare. Doar că el nu prea a stat pe acasă în ultima vreme. Numeroasele concerte din India l-au ținut departe de familie.

Anca Serea a mers singură în vacanță cu copii și la mai toate evenimentele, astfel că au început să apară suspiciuni legate de relație pe care o are cu Adi Sînă. Mai sunt împreună? Divorțează? Deja divorțul cuplurilor ce păreau că se înțeleg perfect a devenit o modă. Alina Sorescu și Paula Seling sunt ultimele două exemple în acest sens.

Anca Serea a fost invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță pentru a vorbi despre aniversarea căsătoriei sale și aparent a venit singură sau cel puțin așa a crezut.

„N-am vorbit cu el, ce mă tot întrebi? M-ai invitat pe mine sau pe el? Ți-o fi dor de el. Cum am sărbătorit? Am fost la masă, am fost la cină, mi-a cumpărat ceva drăguț și am sărbătorit cu copiii, în familie, pentru că la noi în casă este încă un șantier.

Ne-am apucat de refăcut, de reamenajat o casă. Îmi place, am zis că mă reprofilez după 50 de ani. Îmi fac o echipă din asta”, a spus Anca Serea, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Ce se întâmplă în căsnicia lui Adi Sînă cu Anca Serea

Imediat a apărut și soțul, Adi Sînă, care i-a adus un frumos buchet de flori. Anca Serea nu a părut foarte impresionată și nu au lipsit nici tachinările dintre cei doi.

„Vorbești despre nunta noastră fără mine?”, a întrebat Adi Sînă.

„Acuma, de ce să…Ca în orice relație mai sunt și momente dificile și momente frumoase, le avem pe toate. Ceea ce mă bucură foarte tare e că, uite, am ajuns la aproape 12 ani de relație. Este cea mai lungă relație a ei…”, a mărturisit Adi Sînă.

„Și a ta nu?”, a reacționat Anca Serea.

„Și a mea…și ăsta e un lucru foarte minunat. Eu pregătesc foarte multe surprize, așa, nu-i așa, iubita mea?”, a răspuns Adi Sînă.

Așadar zvonurile legate de un divorț între Anca Serea și Adi Sînă s-au spulberat.