Anda Adam, făcută de râs în fața întregii țări. Ipostaze mai mult decât jenante pentru celebra artistă

18 mai 2022
Anda Adam, făcută de râs în fața întregii țări. Ipostaze mai mult decât jenante pentru celebra artistă

Anda Adam are probleme cu legea, iar asta o confirmă chiar un avocat care cunoaște foarte bine cazul fostei concurente de la Bravo, ai stil! Celebrieties.

Vedeta ar fi locuit ilegal într-un imobil din orașul Bragadiru și ar urma să fie evacuată în urma unui ordin judecătoresc. Avocatul Adrian Cuculis povestește că Anda Adam a încercat constant să evite acest subiect, însă în final nu a mai avut șanse.

“După injurii ca la ușa cortului dar și încercări de a se eschiva să părăsească imobilul ocupat ilegal de luni de zile, astăzi am obținut hotărârea executorie de evacuare.”, a transmis avocatul Adrian Cuculis.

Dacă vă întrebați cu ce a greșit Anda Adam, ei bine, avocatul spune că vedeta nu ar fi achitat chiria pe ultimele șase luni de zile, lucru inacceptabil.

“Va rămâne la latitudinea clientului meu dacă va aprecia că trebuie să formuleze și o plângere penală. Din punctul meu de vedere, încercând întotdeauna să mediez anumite aspecte care pot fi mediate, eu consider că odată ce este plătită această lipsă de folosință, respectiv chiria pe ultimele șase luni de zile – și spun chirie, pentru că asta ar fi trebuit să facă, din moment ce nu i-a achitat omului imobilul –, probabil că lucrurile ar trebui să se închidă aici”, mai spune Adrian Cuculis

Anda Adam l-a amenințat deja pe proprietar

Acesta a mai explicat că cel mai probabil, vedeta va fi evacuată din imobilul respectiv în cel mult două săptămâni, iar executorul judecătoresc va ajunge la ea chiar la începutul săptămânii viitoare.

“De ce credem noi că este singurul imobil, sau imobilul principal? Pentru că s-a manifestat, în sensul în care ne-a spus că a făcut îmbunătățiri în acel imobil. Nu te apuci să faci îmbunătățiri în condițiile în care este un imobil de vacanță și pe care nici măcar nu l-ai achiziționat în mod legal.”, a mai dezvăluit Adrian Cuculis, care povestește și că vedeta l-ar fi amenințat pe proprietar la un moment dat.

”Au existat discuții în care clientul meu, proprietarul, a fost înjurat și amenințat.”, a explicat avocatul Adrian Cuculis, potrivit Antena 3.

Reacția oficială a Andei Adam

„Știrea apărută astăzi (n.r. ieri, 17 mai)  în presă privind o pretinsă „evacuare” a mea dintr-un imobil este falsă, ”fake news”, dat fiind că nu mai locuiesc în acel imobil din luna decembrie a anului trecut, după ce proprietarii m-au indus în eroare că mi-l vor vinde timp de mai multe luni de zile și apoi s-au răzgândit. Drept urmare va exista un alt litigiu, de data asta real, prin care le voi solicita recuperarea prejudiciilor pentru toate îmbunătățirile pe care le-am adus imobilului și pentru toate daunele pe care mi le-au produs.

Această știre inventată a fost folosită de proprietarii imobilului și de avocații lor pentru a-și face publicitate, profitând de numele și de notorietatea mea, și pentru a mă denigra, sens în care voi recurge la tragerea la răspundere a acestora.”, a transmis Anda Adam, care mai susține că ea a încercat să le predea proprietarilor cheile, însă aceștia au refuzat.

„În luna decembrie 2021 soțul reclamantei a tăiat alimentarea cu electricitate și gaze, a intrat prin efracție și a distrus bunuri din casă, fapte pentru care a fost depusă și o plângere penală și care m-au determinat să părăsesc imobilul. După ce am părăsit imobilul, am încercat să predau cheile proprietarilor, însă aceștia au refuzat să le primească, sub diverse motive, iar acum devine mai clar de ce au refuzat, pentru a promova astfel de știri false, cum e aceasta privind pretinsa „evacuare””, mai spune aceasta prin intermediul unui comunicat de presă remis redacției noastre.