Anda Adam, făcută PROASTĂ în direct de o altă vedetă. Circ de zile mari la Kanal D. Ce s-a întâmplat în platou

13 nov. 2021
Anda Adam, făcută PROASTĂ în direct de o altă vedetă. Circ de zile mari la Kanal D. Ce s-a întâmplat în platou

Circ de zile mari la Kanal D. La Bravo, ai stil, criticile se țin în lanț, iar Anda Adam este în centrul celor mai multe conflicte. Pe lângă faptul că s-a certat cu Maurice Munteanu din cauza notelor mici pe care le-a primit de la el, una dintre concurente a jignit-o în ultimul hal, în direct.

Nicoleta Dragne este cea care a aruncat cuvinte grele în cadrul ediției de pe 11 noiembrie. Fosta ispită de la Insula iubirii i-a transmis Andei Adam, într-o mod mai subtil, ce e drept, că este proastă, iar în final a și clarificat mesajul transmis, până când artista nu a mai comentat nimic.

Cum a început conflictul? Ei bine, Nicoleta și Anda Adam s-au luat la ceartă după ce aceasta a mărturisit că deși ea este mai celebră, nu se consideră mai prejos.

”Nu mă cred cea mai deșteaptă dintre toate, dar decât ea sunt cu siguranță”, a spus Nicoleta Dragne în timpul competiției, iar Anda Adam a luat declarația sa ca atare. ”Scuză-mă, dar m-ai jignit subtil, așa, spunând că eu sunt proastă”, îi răspunde Anda Adam Nicoletei.

Iar dacă credeați că schimbul de replici s-a terminat aici, ei bine, nu. Nicoleta a continuat să o atace pe Anda Adam până când artista a decis să se retragă în banca ei și să nu mai comenteze nimic. ”Clar nu sunt sub nivelul tău”, a adăugat Nicoleta.

Circ de zile mari la Kanal D

Pentru că în emisiunea Bravo, ai stil! de la Kanal D, conflictele sunt la ordinea zilei, o altă concurentă care și-a spus oful a fost Ioana Filimon. Ea s-a plâns de nenumărate ori că este destul de afectată de faptul că orice declarație pe care o face este prost interpretată.

Tocmai din acest motiv, aceasta a cerut de nenumărate ori să fie eliminată din competiție, însă restul concurentelor o văd ca pe o victimă și continuă să nu o ia în serios.

”Ioana s-a victimizat”, remarcă Viviana Sposub. ”Sunt o prefăcută acum. Chiar sunt o prefăcută”, i-a răspuns Ioana Filimon când se află în fața fetelor, făcând referire la Mădălina Pamfile.

”Poate să fie cum vrea. Pe mine chiar nu mă afectează cu absolut nimic”, este răspunsul Mădălinei la testimoniale.