Anda Adam se căsătorește! Cine este noul iubit celebru al vedetei de la Bravo, ai stil! Celebrities? Abia s-au cunoscut

27 oct. 2021
Anda Adam se căsătorește! Cine este noul iubit celebru al vedetei de la Bravo, ai stil! Celebrities? Abia s-au cunoscut

La 41 de ani, Anda Adam pare mai îndrăgostită ca niciodată. Aceasta s-a despărțit recent de soțul său mult mai tânăr decât ea, Sorin Nicolescu, cu care are și o fetiță și nu a pierdut deloc timpul. În vara acestui an l-a cunoscut pe omul de afaceri Yosif Eudor Mohaci și de atunci parcă trăiește o lună de miere fără sfârșit.

Artista a plecat des în călătorii scumpe, s-a fotografiat cu iubitul ei peste tot și chiar a încercat să o imite pe Jennifer Lopez, care a apărut alături de Ben Affleck în Italia, pentru a capta cât mai mult atenția.

Anda Adam și Yosif Eudor Mohaci sunt împreună, cel puțin oficial, de doar câteva luni, dar deja nu mai pot sta unul fără celălalt, așa că bărbatul a cerut-o deja în căsătorie, iar ea a spus da.

Yosif sau Joseph, cum îi mai spun prietenii, a mai fost căsătorit, dar a divorțat și el tot în acest an. Prima nuntă a fost una foarte luxoasă, care a avut loc în Cipru, iar aleasa inimii lui a fost tot o blondă frumoasă, pe nume Ioana, cu care are și o fetiță. Mariajul a eșuat, iar acum vrea să-și încerce din nou norocul cu Anda Adam.

Anda Adam a rememorat frumoasa cerere în căsătorie

„Mi-a pregatit o vacanta surpriza unde mi-a facut si o alta surpriza! Am avut parte de o experienta inedita, intr-o locatie in care zboara zeci de baloane.

A pregatit un shooting foto cu un fotograf de acolo si a pus la cale o cerere in casatorie. A fost cred ca unul dintre cele mai frumoase momente din viata mea si nu pot decat sa ii multumesc pentru asta. Este o destinatie pe care voiam sa o vizitam de mult, el a vrut sa imi faca o surpriza, sa ma duca aici, in Cappadocia. Bineinteles ca m-am gandit ca ar fi superb, odata ajunsi acolo, sa facem si o sedinta foto, este foarte instragamabil locul.

Anda Adam și noul iubit

El, intre timp, a pus la cale, fara ca eu sa stiu, toate detaliile ca sa imi faca surpriza, sa pregateasca momentul cererii in casatorie. Am ajuns eu ca o floricica, la 5 dimineata, la sedinta foto. Cand am terminat de fotografiat si m-am intors la iubitul meu, el deja era in costum, cu cutia cu inelul pregatite; s-a asezat in genunchi si m-a intrebat daca vreau sa fiu sotia lui.

A fost foarte empotionant, nu ma asteptam, am plans de bucurie… Toti oamenii din baloane care treceau pe deasupra noastra ne felicitau si ne faceau cu mana. A fost ca intr-un film, parca nici nu imi vine ca a fost totul o realitate. Nu mai credeam sau nu mai speram ca o sa se intample acest lucru… Cand vom decide si ziua nuntii va vom anunta ”, a povestit Anda Adam, despre cum a fost cerută în căsătorie pentru Wowbiz.ro.